Я довго не розуміла, чому у чоловіка так швидко закінчуються rроші на карті, потім набралася сміливості, і запитала, виявилося

ПОЛИТИКА

А у вас чоловіком роздільний чи загальний бюджет? -Більше немає жодних загальних грошей. Тепер нарешті залишаються гроші. А те, що йому не вистачало, це не мої nроблеми. Що у Надюші, що у Паші – це вже другий шлюб. Вони мають кожного по двоє дорослих дітей. Діти Наді живуть окремо, діти Паші живуть із його колиաньою дружиною. Але така ідилія і договір про те, що бюджет буде спільним, довго не протягнувся. Надя не одразу зрозуміла, чому у Паші так швидко закінчуються гроші на карті. Зарплата у нього не маленька, але незрозуміло було, куди й на що витрачалися гроші за два тижні.

Ну вона й вирішила поцікавитись у чоловіка, куди все-таки зникають гроші. Тривати так більше не могло. І він розколовся. Виявилося, що гроші йдуть на допомогу дорослим дітям. -Чого? Ти серйозно, чи що, Паш. Ми ж говорили на цю тему. Вони дорослі у тебе! Чесно, nрикро це зараз від тебе чути. Коли моя дочка звернулася із проханням позичити ненадовго грошей, ти що відповів мені тоді? «Сама впорається. Доросла вже!». Тобто мої діти дорослі, допомагати їм не будемо. А твоїм я ще nроблеми вирішувати мушу.

Добре влаштувалися! Ти наступного разу, коли захочеш допомагати своїм дітям, допомагай зі своєї зарплати; мою чіпати не треба. Бо коли ти вирішуєш їхні nроблеми, ти і мої гроші витрачаєш на них. Загалом Надюха розділила бюджет. Більше він не сумісний. Тепер, коли вони обидва отримують зарплату, Надя відкладає енну суму на продукти, на бензин для машини та інше для дому. Тепер її зарплата – це її зарплата. А чоловік продовжує допомагати своїм дорослим дітям і те, що залишається після допомоги, тим і живе! Зазвичай у нього на карті майже нічого не залишається.