Олі Було Со Ромно З’явитися На Весілля Матері, Адже Та Виходила Заміж За Хлопця На 15 Років Молодше За Неї. Але Ще Соромніше Було Олі, Коли Мати Наро Дила Їй Сестру.

ПОЛИТИКА

-Мамо, ну про яке весілля може йтися? Діма ж молодший за тебе на 15 років! -Ну і що? Ми ж із Дімою любимо один одного. -Та причому тут ваше kохання, га? У нас місто маленьке, сама знаєш. Ти розумієш, що ви станете посміховиськом? Літня наречена та молодий хлопець! Це ж ганьба. -Ну чому відразу ганьба, — засмутилася Катерина, — Діма хоче весілля і вважає, що нам со ромитися нема чого.

Ми маємо со ромитися, що любимо одне одного? -Ти просто дивишся через рожеві окуляри і не бачиш, що цей шлюб безнадійний. Це зараз ти ще добре виглядаєш. А що буде за років п’ять? Ти постарішаєш, а Діма по сторонах почне дивитися. -Олю, припини, це лише твої домисли! Діма не такий! То ти приїдеш на весілля чи ні? -Ні, у мене робота і багато справ, вибач.

Насправді Олі було соромно брати участь у цьому заході. Але Тетяна із Дмитром все одно зіграли скромне весілля. А за два роки Таня наро дила йому доньку. Оля хоч була рада сестричці, але дуже переживала про те, як мама справлятиметься. Все-таки в сорок років досить пізно заводити дитину. Та Таню у всьому підтримував чоловік, і з місією батьків вони справилися дуже добре.