Вірі здавалося, що ось уже настало щастя, коли вона познайомилася із багатим чоловіком. Але все перевернулося з ніг на голову, коли вона заваrітніла.

ПОЛИТИКА

Віра росла з матір’ю, не маючи батька, якого вона навіть не могла згадати. Мати мовчала про нього, і з роками Віра стала байдужою до цієї загадкової людини. Вона мріяла про життя, відмінне від життя матері: мріяла про дружнє спілкування з надійним і сильним чоловіком. Багатство ніколи не було її пріоритетом. Вона прагнула лише любові та щастя. Її тітка Марина була для неї прикладом наслідування. У дитинстві Віра часто приїжджала до їхнього маленького, зеленого села, розташованого на краю густого лісу. Проте, на їхній величезний жаль, чоловік тітки по мер, і Марина жила одна, бездітна.

Віра, бухгалтер, та її мати-пенсіонерка вели скромне життя. Мати наполегливо радила їй вийти заміж. Але в її оточенні не було жодного вільного чоловіка. Однак її життя змінилося на краще, коли інженер зі столиці почав часто відвідувати її компанію у справах. Цей джентльмен, зріла і порядна людина, зацікавився Вірою, і вони почали зустрічатися. Але все звалилося, коли вона заваrітніла. Чоловік, уже одружений, зник із її життя. Віра не стала його шукати. Натомість вона наро дила дитину – слабкого хлопчика, якому потрібно дороге ліkування.

Її rоре тільки посилилося, коли вона отримала лист із Закарпаття, в якому повідомлялося про сме рть тітки Марини. У листі було запрошення претендувати на заповіданий ним будинок. Вони не мали іншого вибору, крім як продати будинок, щоб сплатити медичні рахунки її сина. Віра вирушила в тітчине село, обтяжена сме ртю рідної людини і слабким здоров’ям сина. Після приїзду Ольга, сусідка Марини, передала їй пакет, який залишила для неї Марина. У ньому була старовинна ікона.

Під час перебування Віри у її будинку знайшов притулок чоловік на ім’я Микола, далекий родич чоловіка тітки Марини, який нещодавно потрапив до аварії. Прокинувшись наступного ранку, Віра виявила, що Микола поїхав, залишивши велику суму грошей і записку з вдячністю за приємний вечір. Віра була зворушена його щедрістю, її віра у людство відновилася. За кілька місяців Микола знову з’явився на порозі її будинку. Йому вдалося знайти її за адресою на листівці, яку вона колись послала тітці Марині. Їхня дружба переросла в романтичні відносини, які врешті-решт привели їх до шлюбу.