Живіт жінки важив 44 фунта і все ще збільшувався. Лікарі довго не могли зрозуміти причину. ФОТО

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ

Її часто приймають за вагітну жінку, що виношує кількох дітей.

Лікарі із сільської провінції Гуйчжоу в Китаї, а також із сусідніх міст щосили намагаються визначити причину, по якій живіт 36-річної жінки не може перестати рости. За словами Хуан Гоосянь, яка є матір’ю двох дітей, її живіт важить 44 фунта і стає все більше і більше з кожним днем.

Їй надзвичайно важко займатися своїми повсякденними справами, і вона не може стояти на ногах більше 10 хвилин. Це означає, що її 10-річний син повинен піклуватися майже про все по господарству, в той час як її чоловік працює далеко від дому. Бабусі і дідусі теж допомагають.

Все почалося, коли Гоосянь вперше відчула біль — близько двох років тому. Лікарі дали їй ліки, від яких вона відчула себе трохи краще, але її шлунок продовжував зростати і з тих пір це не припинялося. Лікарі провели ряд тестів і пробували різні методи лікування, але причина її стану залишалася загадкою. Однак комп’ютерна томографія показала, що вона страждає від різних захворювань, включаючи цироз печінки, рак яєчників і аномальне накопичення рідини в черевній порожнині і грудей.

Тепер Гоосянь сподівається, що фахівець з місцевої лікарні зможе прооперувати її, але операція обійдеться в 30 000 юанів, або 4290 доларів. Безпорадна жінка, якій важко дихати, їсти і спати, благає громадськість допомогти їй зібрати гроші.

«Раніше я робила домашню роботу дуже швидко, але тепер мій великий живіт серйозно вплинув на моє нормальне життя. Двоє моїх дітей ще маленькі. Тепер за ними доглядають бабуся та дідусь. Я сподіваюся одужати і стати здоровою якомога швидше.»

Ми щиро сподіваємося, що лікарі допоможуть Гоосянь повернути її колишнє життя якомога швидше. Подивіться відео нижче для отримання додаткової інформації.