Жінка дізналася, що вагітна четвернею через кілька тижнів після усиновлення чотирьох маленьких братів і сестер. ВIДЕО

ВИДЕО

Пара з Пенсільванії каже, що вони вдячні долі за те, що менш ніж за рік розширили свою сім’ю до 11 осіб. Максін і Джейк Янг почали свою батьківську подорож ще в 2017 році, коли стали виховувати групу з чотирьох маленьких братів і сестер.

У грудні 2019 року вони були в захваті від того, що підписали документи про усиновлення і, нарешті, стали їх законними опікунами — довівши їх офіційну сім’ю до семи осіб, тому що на той час пара вже вітала свою біологічну дитину. Однак, коли всього через кілька тижнів Максін дізналася, що вагітна, молоді були абсолютно збиті з пантелику!

Згідно сторінці GoFundMe, створеної матір’ю Джейка, Арлетт, пара одружилася в травні 2016 року і хотіла відразу ж створити сім’ю. Максін, зокрема, мріяла про велику родину, що складається як з прийомних, так і з біологічних дітей.

Але жоден з них не міг припустити, наскільки великою виявиться ця сім’я.

Молоді люди почали процес отримання дозволу на усиновлення в 2017 році.

Незабаром після цього вони дізналися про групу братів і сестер у віці 4, 2 і 11 місяців, які потребували будинку. Чи не моргнувши оком, молоді взяли дітей, і менш ніж через місяць вони також вітали четвертого брата, який тільки що народився.

«Вони пережили багато труднощів на цьому шляху, багато травм, які потрібно було подолати, діагноз аутизму і різні інші проблеми», — поділилася Арлетт.

Намагаючись завагітніти, молоді люди зіткнулися з багатьма проблемами.

Були викидні, хімічна вагітність, раунд ЕКО і раунд ВМС, перш ніж вони, нарешті, вітали свого сина Генрі в жовтні 2018 року.

Максін була приголомшена, коли їй сказали, що у неї буде четверо дітей.

Проте, молоді були готові прийняти все, що попадеться їм на шляху.

Незабаром вони зв’язалися з лікарем, що спеціалізуються на багатоплідних вагітностях, який базувався в Феніксі, штат Арізона. Напередодні пологів Янги зібрали свою сім’ю і вирушили через всю країну, щоб Максін могла отримати необхідну їй допомогу. І, на щастя, все пройшло добре.

Минулого місяця Максін народила чотирьох дітей: Сайласа Леджера, Тео Александера, Бека Кілліана і Сесілію Хадсон. Нещодавно родина була перевезена назад в Пенсільванію на медичному літаку.

» На щастя, у них все дуже добре, і ми дуже вдячні долі » — розповіла Максін.

На сьогоднішній день сторінка зібрала понад 8000 доларів, щоб допомогти парі покрити витрати на виховання сім’ї.