Це самі рідкісні трійнята в історії людства. ФОТО

ДРУГИЕ НОВОСТИ

Коли подружжя дізнається, що чекає дитину, ніщо не може зрівнятися з хвилюванням, яке вони відчувають. Але в той же час ви не можете не відчувати страху. А дізнавшись, що у вас буде трійня, ви повинні потроїти хвилювання і страх!

Ось що відчула сім’я Говардів, коли дізналася, що вони стануть батьками трьох дітей. Їхня сім’я з двох чоловік з Центру Моріша, штат Нью-Йорк, через дев’ять місяців перетворилася б в сім’ю з п’яти осіб.

Емі виявила, що носить трійню під час звичайного огляду. Майк сказав, що, можливо, їм просто пощастило.

Емі досі пам’ятає, як істерично плакала від жаху. Вона сказала, що їй потрібен якийсь час, щоб усвідомити і звикнути до думки, що через пару місяців у неї буде трійня.

Однак радість, яку вони зазнали від цієї новини, тривала недовго. Емі і Майк Говард дізналися, що всі троє дітей страждають від дуже рідкісного захворювання, яке називається Краніосиностоз. Хантер, Джексон і Кейден — перший відомий випадок трійнят, які народилися з цим захворюванням.

Це стосується 1 з кожних 2500 немовлят. У них розвивається незвичайна форма черепа, і після народження у них будуть дивні риси голови. Немовлята, у яких в наші дні діагностований краніосиностозу, приймають ліки, піддаючись різним коригуючим операціям.

Доктор Девід Чеслер, дитячий нейрохірург з дитячої лікарні Стоуні Брук, який також оперував хлопчиків, пояснює, що наш череп складається з пластин, і це не одна кістка. Як тільки шви з’єднуються занадто рано, мозок може бути поміщений під надзвичайний тиск. Це може бути небезпечно для мозку, може вплинути на зір і життя дитини.

Лікар продовжує пояснювати, що це стан НЕ представляє загрози для життя. Однак це може привести до реальних наслідків у довгостроковій перспективі.

З трійнятами Говардів лікарі відразу ж порекомендували допомогу, щоб уникнути можливих пошкоджень мозку. Таким чином, в 11-тижневому віці Хантер, Джексон і Кейден повинні були зіткнутися з суворою реальністю свого стану здоров’я.

У Кейда була трикутна голова. Їх незвичайна зовнішність вимагала, щоб вони перенесли кілька операцій.

Операції були завершені за два дні в січні 2018 року. Всі вони відмінно впоралися з цим і вже через два дні після операції повернулися додому. Через шість-дев’ять місяців хлопчики повинні почати носити ортопедичні шоломи на замовлення протягом 23 годин щодня, щоб сформувати свої черепа.

Тепер їх форма голови повернулася до нормального, і всі зусилля немовлят мали величезне значення!