Коли жінка завагітніла втретє, вона визнала, що цей випадок ризикований …

ДРУГИЕ НОВОСТИ

Коли Енджі і Джино, її чоловік, дізналися, що чекають дитину, вони були в захваті. У них вже було два хлопчика, і вони сподівалися, що зможуть подарувати їм маленьку сестричку!

Якщо новина мати дівчинку не була достатньо великою для сім’ї, вони скоро дізналися, що у них буде трійня!

Подружжя були приголомшені, почувши, що скоро вони стануть батьками п’ятьох дітей, а не тільки трьох, як вони очікували. Хоча вагітність трійнею, безумовно, цікава, вона також пов’язана з деякими ризиками.

Вони з’ясували, що двоє з дітей, Анабелла і Камілла, були однояйцевими близнятами, у яких була одна і та ж плацента, в той час як Даніелла була братської трійнею. Лікарі Енджі попередили її, що одна з ідентичних сестер може не вирости належним чином через спільну плаценту.

Інші ризики такого випадку включають крововиливу в мозок і недорозвинені легені. У той час як сім’я сподівалася на краще, їх занепокоєння посилилося, коли вони дізналися, що одна з ідентичних дівчаток отримувала занадто багато рідини, в той час як інша не отримувала достатньої кількості.

На 27-му тижні Енджі була госпіталізована, щоб за нею міг спостерігати медичний персонал.

Енджі знала, що «все може трапитися», і намагалася підготуватися до будь-якої ситуації. Якщо ви подивитися відео нижче, то побачите народження цих трьох сестер, або «трьох зірок», як їх називає Джино.

Енджі відвозять у пологове відділення через 3 хвилини 45 секунд після початку відео, і це дає нам можливість поглянути на трійнят, що з’являються на світ.

Якщо вам сподобається це зворушливе відео, поділіться ним зі своїми друзями