Сестри народили близнюків в один і той же день — але четверо малюків належать одній і тій же матусі. ВIДЕО

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ

Енні і Джобі Джонстон стали батьками в 2013 році після декількох років невдалих спроб. Двох з них виношувала і народила сурогатна мати, яка також виявилася сестрою Енні — Кріссі.

Коли Енні Джонстон і її чоловік Джобі, яким в той час було 34 роки, отримали дзвінок від своїх лікарів, які повідомили, що останній раунд лікування безпліддя знову провалився, здавалося, що боротьба закінчилася.

Але потім сестра Енні Кріссі вирішила виступити з унікальним рішенням. Провівши деякі дослідження, Кріссі виявила, що вона зможе виступати в якості сурогатної матері своїх сестер — варіант, який вона запропонувала Енні і Джобі. Після певних роздумів пара вирішила прийняти пропозицію Кріссі, і та була запліднена яйцеклітинами Енні. Через кілька тижнів Кріссі завагітніла близнюками.

Якраз в той момент, коли все, здавалося, прийняло чудовий зворот, ситуація почала ставати ще більш дивною. На думку лікарів-репродуктологів, коли пара, яка з усіх сил намагається завагітніти, припиняє спроби, у них з’являється більше шансів завагітніти. Саме це і сталося з Енні і Джобі. Але почекайте, це ще не найкраще — як виявилося, вона теж буде народжувати близнюків.

«Ми вже п’ять років не можемо завагітніти, так що, якщо в результаті двох подвійних вагітностей у нас буде четверо дітей, то нехай так і буде ».

Наче їх історія вже не була досить дивною, так обидві сестри почали народжувати в один і той же день. Кріссі народила першою, щоб Енні могла бути присутнім при народженні двох своїх синів-близнюків, Чарльза і Томаса. Потім вона відправилася вітати двох дівчаток-близнят, Грейс і Хедлі.

Всі четверо народилися цілком здоровими.

Що ви думаєте про цю дивовижну історію? Дайте нам знати в коментарях!