Недоноաена новонародженадитина розміром з іграшку виглядає зовсім по-іншому після дивного одужання. ФОТО

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ

Народження дитини може бути прекрасним явищем, але воно також може бути дуже страшним, особливо якщо ця дитина перебуває в небезпеці.

Логан Рей народився передчасно у віці 23 тижнів. Логан був настільки малий, що був розміром з іграшку Супермена, подаровану йому при народженні. Коли його зважили в перший раз, він важив близько 1,5 фунтів і був всього 12 дюймів в довжину. Такий маленький, що батьки сфотографували його поряд з іграшкою Супермена для порівняння.

Вел поділилася історією: «Ми попросили медсестер запропонувати покласти що-небудь поруч з ним, щоб порівняти розмір. Я не хотіла йти з лікарні, тому попросила Роба вийти замість мене. — Я сказала йому, щоб він вибрав щось підходяще, наприклад ляльку , яку можна продезінфікувати і помістити в інкубатор. — Він подзвонив мені і запитав, як щодо Супермена? Я подумала, що це було прекрасно! »

Валері Рей розповіла, що була на 21 тижні вагітності, коли вперше запідозрила недобре. Вона пішла до лікаря, і УЗД виявило те, що називалося некомпетентною шийкою матки. Цей стан виникає, коли шийка матки відкривається і коротшає до терміну пологів, піддаючи дитину ризику викидня. Наступним кроком була термінова процедура, щоб переконатися, що Логан не народиться занадто рано.

«Мені взагалі не дозволяли вставати, і я була в такому стані 20 днів», — додала мама. Через 20 днів народився Логан, а Вел пережила 32 години пологів. Після того, як він народився, його швидко доставили у відділення інтенсивної терапії.

За цей час у маленького Логана сталося два крововиливи в мозок, було виявлено дві дірки в серці, пахова грижа і інфекція сечовивідних шляхів. Але це не зупинило маленького хлопця!

Після того, як його лікування ІМП було закінчено, Логану довелося зробити лазерну операцію на око, що було досить ризиковано.

Малюк Логан провів в лікарні близько 105 днів, зміцнів і зміг нарешті виписатися і відправитися додому на Різдво! Який справжній різдвяний подарунок, щоб мати можливість взяти з собою додому своє маленьке чудо!

Щороку в свій День народження Логан все ще фотографується з іграшкою Супермена: Логану зараз чотири роки, і він щасливий, як ніколи!

Його батько Роб продовжував висловлювати свою подяку за те, як добре Логан впорався з ситуацією. » Він просто неймовірний маленький хлопчик. Багато дітей, що народилися на 23 тижні, мають масу проблем зі здоров’ям, але у Логана, слава Богу, їх просто не було. Він розумний малюк, мій маленький хлопчик ».