Міль ярдер, який є батьком 23 дітей, усин овив 17. ФОТО

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ

Роман Авдєєв, відомий мільярдер, є багатодітним батьком 23 дітей. Нещодавно стало відомо, що він усиновив ще 17!

Авдєєв входить в 200 найбагатших бізнесменів в Росії і займає в цьому списку 124 місце за підсумками 2020 року. Його стан оцінюється в $ 750 млн. В даний час Роман є головою ради директорів концерну «Россіум». Був одружений двічі. Із другою дружиною Роман познайомився тоді, коли вже був батьком 12 дітей.

За словами Авдєєва, для нього найголовнішим у житті є сім’я. З цієї причини він і усиновляє так багато дітей. На даний момент він є батьком 23 дітей — хлопчиків і дівчаток. З цих 23 тільки шість дітей йому рідні, а всі інші — прийомні.

Авдєєв є одним з двох найбільших багатодітних мільярдерів світу — такою ж кількістю дітей може похвалитися і 93-річний банкір з Саудівської Аравії.

Як зазначає Роман, в сім’ї всім надана повна свобода вибору і у кожного члена сім’ї свій графік. У всіх дітей власні кімнати. Для цього задоволення знадобилося три котеджі в Одинцовському районі.

Бізнесмен упевнений, що приділяти час дітям необхідно тоді, коли вони потребують цього.

Першу дитину Авдєєв усиновив, коли став уже великим бізнесменом. Приблизно в той же час він почав допомагати дитячим будинкам. Роман вважає, що потрібно приймати державні заходи, щоб впоратися з проблемою переповненості дитбудинків.