20-річна студентка кин ула навчання, щоб доглядати за братами і сестрами. ФОТО

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ

20-річним хлопцям і дівчатам хочеться якомога більше гуляти з друзями, веселитися, відпочивати і проводити відмінно час. На жаль, не всі можуть собі дозволити таке задоволення.

У Челябінській області живе прекрасна дівчина на ім’я Христина Євтушенко, якій довелося випробувати деякі життєві труднощі.

Протягом двох років вона втратила батьків. У сім’ї з 8 дітей дівчина була найстаршою, а наймолодшому малюкові було всього лише чотири роки.

Вже на похоронах мами соціальні служби зацікавилися цією сім’єю, і було прийнято рішення — розподілити дітей по дитячих будинках. Але Христина не могла все так залишити.

Дівчина заявила, що сама стане опікуном для своїх братів і сестер, і зробить все, щоб вони росли в одній сім’ї. За Христину заступилася місцева влада, і служба опіки дала згоду.

Христині довелося кинути коледж і приступити до домашньої роботи.

Через шість місяців до них знову прийшли соціальні служби, але переконалися, що з сім’єю все в порядку.

Христина змогла організувати сім’ю: хтось із хлопчиків повинен був годувати худобу, дівчатка допомагали на кухні, вивішували білизну, підмітали.

Брат Христини Артем вступив на навчання до технікуму в Челябінську. Держава теж не залишила дітей: сім’я отримує допомогу.

Сусідка дівчини розповідає, що та іноді заходить до неї поплакати, адже їй нереально важко, але потім дівчина витирає сльози і йде працювати.

Звичайно, Христині хотілося б йти та жити іншим життям, але для неї зараз сім’я найважливіше!