Як сьогодні виглядає дівчинка, яка народилася 13 років тому з вагою 7,7 кілограм?

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ

Як правило, дітки народжуються з вагою приблизно 3-5 кілограм, якщо, звичайно, немає відхилень по здоров’ю. Новонароджених з великою вагою в світі не багато. Але 13 років тому був один випадок, коли жінка народила дівчинку з вагою 7750 г!

Сьогодні ми розповімо вам, як дівчинка живе всі ці 13 років, як вона виглядає і відчуває себе.

Тетяна Халіна працювала акушеркою, але кар’єра її зупинилася після народження першої дитини. Потім декрет затягнувся, адже в родині вже 11 дітей!

Чоловік Тетяни Віктор — військовий, він часто у відрядженнях, рідко бував удома і в вихованні дітей практично не брав участь. Чоловік не високого зросту і досить худий. Тетяна має зріст 157 см, але велику статуру.11-а вагітність у Тетяни проходила без ускладнень. Знімки УЗД говорили, що все в нормі, патології відсутні і малятко розвивається відповідно до свого терміном.

Але за 3 тижні до пологів живіт жінки став стрімко зростати, і її направили на контрольне УЗД. З’ясувалося, що вага дитини велика, і це стало загрозою для здоров’я матері. Тетяні зробили плановий кесарів розтин.Передбачалося, що дівчинка народиться з вагою в 6 кілограм, але ніяк не 7750! Це був перший випадок в світі.

На щастя в плані здоров’я у дівчинки все було добре. Їй дали ім’я Надія.

Спочатку виникли проблеми з харчуванням: одним грудним молоком мама її прогодувати не могла і довелося догодовувати сумішами.

Зараз Наді 13 років. Дивлячись на неї, важко повірити, що вона народилася з вагою майже 8 кілограм. На вигляд це звичайна дитина в нормальній ваговій категорії. Вона, як і її батьки, невисокого зросту, і з роками ніяких проблем зі здоров’ям не з’явилося. Зараз Надія сама дивиться на свої дитячі фото і не вірить, що колись була такою.

Дівчинка наймолодша в сім’ї: вона 11-та дитина, більше дітей у Тетяни не було. Велике сімейство живе в трикімнатній квартирі, яку держава виділила батькові-військовому. Старші діти вже створили свої сім’ї і покинули рідний дім. Але коли всі збираються, то дуже шумно і весело проводять час.