Божий подаруночок: жінка стала мамою близнюків в 57 років. Як сім’я виглядає сьогодні. ФОТО

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ

Відбулася ця історія в Америці, в 2004. Алета прославилася на всю країну: несподівано для себе самої вона стала матір’ю чарівних здоровеньких близнюків. Нічого подібного не траплялося за історію країни. Сам факт, що комусь вдалося опинитися вагітною — разючий, а доносити, та ще й благополучно народити близнюків — і зовсім неймовірна історія.

Зараз тим малюкам вже по 16, а мамі — 73. Як же їй вдається справлятися з двома підлітками? Справа не у віці.

У літньому віці мало кому вдалося б народити дитину, та й мало кому захотілося б. Лише останнім часом з розвитком медицини жінки все частіше вирішуються порушити сформований спосіб і вирішуються на вагітність після 40-річного віку.

Народження дитини Алетта відкладала все життя. Відповідна година не наступала, весь час щось заважало. То вона кар’єрою зайнята була, то в шоу-бізнес вирушила. Саморозвиток, духовне зростання — життя було насиченим і яскравим, але пролетіло стрімко.

Коли їй було за 50, вона зрозуміла: дуже хочеться дитини, і дуже страшно, що запізнилася.

Але жінка вирішила ризикнути. Вона не відчувала старість, вантаж хвороб, і була впевнена, що все складеться. Родичі були в шоці, відмовляли її, знаходили різні аргументи.

Але що ці вмовляння, коли жінка вирішила стати матір’ю?

Природним чином вагітність не наступала, хоча Алета намагалася кілька років поспіль. Вона вирішила звернутися до фахівців — і не прогадала. Перше ж ЕКО спрацювало, настала довгоочікувана вагітність. Незабаром виявилося, що будуть близнюки, та ще й різної статі.

Алета досі веде активний спосіб життя, насолоджується життям і цікавиться новинками. Для 72 років вона виглядає просто фантастично. При цьому виховання дітей не страждає: вона прекрасно справляється.

Судячи з фото, діти теж цілком задоволені життям: на всіх фотографіях вони посміхаються, очі блищать. Можна не хвилюватися за дітей, і за саму жінку. Вона не прагне стати пенсіонеркою, займається духовними практиками, встигає працювати. Тому і виглядає молодше за свої роки: легкою та комфортною.

А зробити так, щоб діти пишалися мамою і не вважали її занадто старою, просто. Потрібно тільки стежити за модою і завжди виглядати ошатною.