Дівчина потрапила в лікарню з болем у спині, а вийшла звідти з немовлям на руках!

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ

Молода дівчина набрала кілька зайвих кілограмів, однак не надавала цьому великого значення. Вона працювала менеджером з продажу і була зациклена на кар’єрі. Однак, її зростання на роботі завадила раптова біль в попереку — тоді вона ще не знала, чим це для неї обернеться.

Англійка Рія Мартін з міста Стокпорт графства Великий Манчестер в травні 2020 року змінила свій звичайний восьмий розмір одягу на десятий.

Тоді 24-річна дівчина думала, що додаткові кілька кілограмів вона набрала через карантин, і її може зрозуміти майже весь світ. Однак в жовтні вона дізналася, у чому насправді була причина.

За словами Рії, до середини осені вона відчувала себе добре і не помічала змін в своїх звичках, за винятком невеликої надбавки у вазі, якої, схоже, вона не зраділа.

Коли 19 жовтня у Рії різко почалася біль у спині, вона не запідозрила нічого незвичайного і відправилася в лікарню по медичну допомогу.

Візит Мартін виявився швидким: медики дали їй знеболювальне і попросили більше не приходити до них у період пандемії з подібними, нібито незначними проблемами.

Однак ефект від медикаментів тривав недовго. На наступний день біль в спині виявилася просто нестерпним, тому Рія вирішила все ж повернутися до лікарні, де на цей раз її приголомшили несподіваною новиною — у неї почалися пологи.

Від шоку дівчина втратила свідомість, а прокинулася вже в пологовому відділенні, тому не встигла зателефонувати ні свому хлопцю Люку Меллінгу, ні батькам, щоб розповісти про те, що трапилося. Зв’язатися з рідними Мартін змогла тільки тоді, коли на руках у неї вже було немовля.

Хлопчика назвали Майлзом.

«Після цього я зателефонувала Люку і попросила приїхати в лікарню. Я зустріла його на вулиці, все йому розповіла, і перше, про що він запитав, народився хлопчик, тому що він завжди хотів сина», — поділилася Рия.

Народження дитини стало справжньою несподіванкою для всіх, тому що ні Люк, як професійний фітнес-тренер, ні сама дівчина не помічали, що з її тілом щось відбувається.

Більш того, Мартін відчувала себе настільки добре в період вагітності, про яку не здогадувалася, що спокійно займалася спортом.

Зараз Рія і її хлопець живуть з сином у батька Люка, намагаються накопичити на власний будинок, а також перебудовують життя під нового члена сім’ї.

Виниклі труднощі не заважають радощам новоспеченої сім’ї.

«Сьогодні ми можемо просто посміятися над усім цим, але спочатку досвід був досить травмуючим. Ви лягаєте в лікарню, думаючи, що у вас сильний біль в спині, а в підсумку народжуєте дитину», — пояснила дівчина.

Однак випадок Мартін не унікальний і навіть має спеціальну назву — прихована вагітність. Під час такого явища майбутня мама може не знати, що вона в «цікавому стані», тому що в її організмі немає ніяких змін — ні внутрішніх, ні зовнішніх. Наприклад, у неї не збільшується живіт.