Молодята побачили свої весільні фото і вирішили схуднути! Ось як вони виглядають сьогодні!

ПОЛЕЗНОЕ

Вони обидва важили більше центнера, і тільки коли вага почала доставляти їм суттєві незручності, вони вирішили схуднути.

Після укладення шлюбу багато пар стають ледачими, перестають займатися спортом і стежити за своїм зовнішнім виглядом. А коли у подружжя однакові переваги в їжі, залишатися у формі ще складніше.

Вони обидва важили більше центнера.

Австралійка Шантель Флемінг зустріла свого майбутнього чоловіка Гранта, коли вже важила 130 кг, а він — 172 кг.

Хоча вони не були задоволені своєю зовнішністю, їм подобалося обідати в фаст-фуді і пити газовані напої.

Коли пара узаконила свої стосунки, їх вага досягла неймовірної величини. Нареченій довелося купити весільне плаття розміром 7XL.

А після початку співжиття, проблеми з їжею загострилися. Подружжя часто замовляли їжу до будинку по два рази в день. Їх раціон в основному складався з вуглеводної їжі, солодощів і батончиків.

Коли зайва вага вже почала істотно отруювати життя Гранта і Шантель, вони, нарешті, зрозуміли, що більше не можуть продовжувати йти на такій слизькій доріжці.

Пара перенесла операцію на шлунку і почала дотримуватися дієти та фізичної активності. За один рік їм вдалося скинути в цілому 122 кілограми!

Зараз подружжя практично невпізнанні. Подружжя задоволені своєю зовнішністю і вирішили відтворити фотографії свого шлюбу.

Ця пара є прикладом для всіх. Вони показали, що знають, як змінити своє життя у важкі часи, і підтримали в цій справі один одного!