Ось Так Виглядає Жінка, Яка Народила П’ятьох За Раз. ФОТО

ПОЛЕЗНОЕ

Подивіться на щасливу багатодітну сім’ю, яка змогла подолати всі труднощі!

Коли дівчина дізнається, що вона вагітна, то відчуває цілу гаму найсильніших емоцій. Те ж саме відбувається і з чоловіком, який скоро стане батьком. Спробуйте собі уявити, що було з Кімберлі і її чоловіком, коли вони дізналися, що дівчина вагітна відразу п’ятьма дітьми!

У момент, коли лікар вперше сказав про п’ятірню, у Кім почався нервовий припадок. Майбутній батько теж перебував у шоці, але зібрав сили в кулак і зумів переконати дружину в тому, що все буде добре. Так і сталося!

Ця фотографія зроблена на 25-му тижні вагітності. Кімберлі Туччі, у якої вже є діти старшого віку, не могла відійти від шоку досить довго: лікарі сказали їй, що під серцем вона носить відразу п’ятьох. Жінка народила чотирьох дівчаток і одного хлопчика.

Рідкісний знімок. Сім’я в повному складі: Кім зі своїм чоловіком, їх спільні діти і дитина Кімберлі від попередніх відносин Курт (крайній зліва). Кімберлі і її чоловік, незважаючи ні на що, щасливі, що доля дала їм стільки дітей. Так, складно, але це безперечно того варте!