Батьки Знаменитих Шестерняաек 34 Роки Потому Відзначилися Ще Одним Поповненням․ ФОТО

ПОЛЕЗНОЕ

Що відбувається, коли благословення множиться в кілька разів? Більшість з вас, можливо, не знайомі з Джанет і Гремом Уолтоном. Ну, ось їхнє надзвичайна і зворушлива історія. Пара народила чарівних шестерняшек. Дивно, але всі вони були дівчатками. Дівчатка народилися в 1983 році в Ліверпулі. Вони відомі тим, що є першими повністю жіночими вижили секступлетамі. Це було багато років тому, тепер всі дівчатка виросли і просувають свою власну кар’єру.

А тепер Грем і Джанет святкують народження свого першого онука.Їх історія — це історія боротьби за те, щоб завести дітей. Вони роками намагалися зачати дитину, але це не вдавалося, і вони майже здалися, перш ніж вирішили пройти останнє випробування.

На свій подив вони дізналися, що незабаром народиться шестеро дітей. Повинно бути, це був досить щасливий кінець для пари. Уявіть, що ви кілька разів намагаєтеся завести дитину, і в кінцевому підсумку виходить шість! Дівчатка народилися на 31-му тижні, і всі вони були здорові і процвітали. Батьки були щасливі: вони назвали своїх дочок Рут, Люсі, Сарою, Дженні, Кейт і Ханна.

Джейн Уолтон згадує, що їй навіть довелося лягти в лікарню на 8-му тижні вагітності, щоб переконатися, що секстети народяться здоровими. Є одна річ, про яку жінка дійсно шкодує, і це той факт, що у неї не було достатньо часу, щоб насолодитися дівчатками, як їй би хотілося.

У 2014 році одна з їхніх дочок, Сара, народила красиву дочку Йорги. Всякий раз, коли Сара згадує про почуття втоми і пригніченості, її батько і мати згадують все ті знемоги і безсонні ночі, які їм довелося пережити, виховуючи своїх шістьох дівчаток!

Джанет каже, що це було дуже важко, тому що перші два роки вони спали всього пару годин.

Грем також говорить, що ті ранні роки були дивовижними, і він не сказав би, що був якийсь момент, який був кращий за інший.

Джанет каже, що вони дійсно захоплюються своєю онукою з того моменту, як вперше побачили її фотографії з УЗД.
Джанет і Грем Уолтон — приклад пари, яка була наполегливою і ніколи не здавалася, навіть коли все здавалося неможливим!