Проти Заплідні Та6л Етки Не Змогли Утр Имати «Суперплодородню» Маму Від Ваrітності. ФОТО

ПОЛЕЗНОЕ

Незважаючи на «релігійне» використання протизаплідних таблеток, мати чотирьох дітей завагітніла трьома своїми дітьми.

29-річна «суперплодородная» Беккі Гауер, ймовірно, ніколи не планувала величезну родину. Однак, п’ять років тому, коли вона завагітніла своїм першим сином Діланом, Беккі і Ед були разом всього три місяці.

Незважаючи на те, що в той час Беккі використовувала таблетки і контрацептиви, пара була приголомшена сюрпризом. Через рік вони вирішили привести в цей світ брата Ділана — Арчі. Після народження Арчі пара подумала, що їх сім’я вже повна, і Беккі вирішила повернутися до таблеткам, тому що контрацептиви безпечні для годуючих мам. Після цього менеджер соціальних мереж приймала міні-таблетку щовечора, як рекомендував лікар.

Однак через кілька тижнів вона знову завагітніла своїм третім сином, Фінном, якому в даний час 2 роки. Передбачаючи той факт, що таблетки на них не діють, чоловік Беккі, Ед, звернувся до контацептівам. Але, не дивлячись на їх використання, жінка знову завагітніла, народивши їх однорічну дочку Кору.

«Ми збираємося найближчим часом зайнятися вазектоміею Еда; ми любимо наших дітей, але думаємо, що вже цілком достатньо ».

«Зараз я перепробувала все, але, схоже, нічого не працює — моє тіло повинно просто відривати гормони».