Дідусь Пожер Тву Вав Своїм Життям, Щоб Врят Увати 3-Річну Онуку. ФОТО

ПОЛЕЗНОЕ

Одержувач ордена «Пурпурне серце» помер, рятуючи свою трирічну онуку від пожежі в будинку. Дон Остін обідав з маленькою дівчинкою, коли свічка, яку він запалив в 15 футів від плити, раптово викликала вибух. Його син, Брендон Остін, розповів: «Він вийшов з дому і попрямував прямо туди, де, як він знав, була допомога».

«Він спробував сісти в свою вантажівку, але ключі були розплавлені. Телефон вибухнув в кишені. » Дон витримав важкі опіки, зламані ребра і колапс легені, щоб доставити свою внучку в безпечне місце.

«Він зовсім не турбувався про себе», — сказав Брендон. Пожежні були вражені, виявивши двох з важкими опіками; їх доставили по повітрю в опіковий центр Integris в Оклахома-Сіті. У Патейн було 30 відсотків опіків, в той час як у дідуся — 70 відсотків. На жаль, Дон помер від важких травм. Брендон підтвердив несамовиту новину на Facebook про те, що його батько не вижив.

«На жаль, мій батько Дон О’Стін помер сьогодні вдень близько години дня. Останні 5 днів він був оточений великою групою своїх улюблених людей. Він знав, що виконав свою роботу, рятуючи життя своїй онучці. Він беззастережно любив її. І він віддав все, щоб вона жила «, — написав Брендон.

«Він був великою людиною, який вплинув на стількох людей. І його буде дуже не вистачати ».

Він вірив, що повинен намагатися з усіх сил жити, і це було його першим обов’язком кожен день, коли він прокидався. Він жив, щоб бути схожим на Христа, і він віддав своє життя в жертву моїх дочок, як Христос. Спочивай З Миром, тато. Ти герой.» Що ви думаєте з цього приводу? Дайте нам знати в розділі коментарів і поділіться цим постом зі своєю сім’єю і друзями!