Пара Помітила Кин У Тих Братів В См Ітті І Втру Тилася, Щоб Дати Їм Нове Життя. ВIДЕО

ПОЛЕЗНОЕ

Життя просто сповнене сюрпризів, і деякі з них набагато більш шокуючі і несподівані, ніж інші.

Марк Перселл, виконавчий шеф-кухар в Паско Метрополітен в районі Тампа-Бей у Флориді, одного вечора, коли він збирався закінчити робочий день і відправитися додому, натрапив на щось неймовірне.

Він виймав сміття, коли побачив пару крихітних голів, що визирають з мішків для сміття.

Спочатку Перселл подумав, що хтось викинув пару ляльок, але при найближчому розгляді він зрозумів, що це не ляльки: це були справжні діти!

Два маленьких хлопчика сиділи прямо там, серед сміття.

Одному з них було сім місяців, а його старшому братові-близько двох років.

Коли Марк знайшов їх, на них не було нічого, крім підгузників, а їхня мати ховалася прямо за рогом.

Коли Марк дізнався більше про цю історію, він виявив, що мати була бездомною і просто більше не могла піклуватися про своїх дітей, вирішивши залишити їх в церкві і сподіваючись, що хтось візьме їх, забезпечивши догляд, який вона просто не могла собі дозволити .

Не знаючи, що робити далі, Марк вирішив зателефонувати одному з церковних пасторів, Крістал Стюарт, і дізнатися, чи не погодяться вона і її чоловік Рон подбати про дітей на ніч.

Кристал і Рон сказали «так», і вони дійсно були знайомі з дітьми, про які йшла мова.

Вони бачили їх з матір’ю в місцевій їдальні і навіть пропонували допомогти матері, знаючи, що вона з усіх сил намагається вижити.

Кристал пояснила, що хлопчики були дуже брудними і покритими укусами комах, потребували декілька ванн і великої, ніжною, люблячою турботи з боку своїх нових опікунів.

Але в той час Кристал і Рон ще не знали, що це «тимчасова угода» ось-ось перетвориться на зобов’язання, що змінює життя.

Через кілька днів після того, як хлопчиків знайшли в смітті, їх мати і соціальний працівник прийшли до Стюартів і запитали, чи не погодяться вони взяти хлопчиків до себе на більш постійну основу.

В іншому випадку їм довелося б перейти в прийомну сім’ю.

Кристал і Рону потрібно було дуже швидко прийняти рішення.

З тих пір батьки хлопчиків вирішили передати опіку над своїми дітьми Стюартам, а Рон і Крістал згодом почали процес усиновлення!

У них вже було кілька власних дітей, але тепер їх сім’я виросла з двома новими членами, після того як усиновлення стало офіційним.

Це дивовижна історія, що починається так сумно, але закінчується чудовим щасливим кінцем для цих невинних дітей.

Будь ласка, поділіться статтею зі своїми друзями та родиною.