Ми вибрали медовий місяць в селі поруч зі свекрухою замість Балі

ПОЛИТИКА

Моя сім’я — це найкраще і найважливіше, що у мене є. Зараз мені 35 років, а моєму чоловікові 37. У шлюбі ми вже 5 років і виховуємо одного прекрасного синочка. Все у нас складається чудово. Проживаємо в нашій столиці, в хорошій трикімнатній квартирі, близько до центру. До шлюбу ми були готові, тому що одружилися в зрілому віці і вже мали досвід і фінансове забезпечення. Я переїхала вчитися до столиці. Згодом почала працювати на прибутковій роботі, і з кожним роком мій заробіток ріс. Я могла дозволити жити собі на широку ногу, орендувати кращі квартири; і ближче до 30 я придбала собі авто. Потреби в особистому житлі у мене не було, тому я з цим не поспішала. Почала думати про це лише після знайомства з Олексієм, моїм майбутнім чоловіком. Ми швидко закохалися один в одного, і наші відносини розвивалися ще стрімкіше. Найбільше мені в ньому подобалося, що він вже реалізований, має роботу, яка приносить йому задоволення, житло, машину, друзів, які завжди поруч і хороші відносини з сім’єю.

Ми вирішили, що будемо жити поки в його однокімнатній квартирі, як-не-як це хороший спосіб економити і відкладати гроші на весілля моєї мрії, а воно повинно було бути дуже дорогим і неймовірним. Я обмірковувала все весілля в найдрібніших деталях, наймала спеціальних людей, які допомогли б мені його оформити, флористів, дизайнерів, а потім вже почали лізти думки про лімузині, фотозоні і пошуку місця для виїзної реєстрації. Звичайно, після шикарного святкування ми не могли повернутися в свою маленьку квартиру, а повинні були поїхати в розкішне весільне подорож, як мінімум на Мальдіви або Балі. Поки ми відкладали гроші на весілля, у нас навіть з’явився спеціальний людина, яка допомагала нам порахувати, в яку суму обійдеться святкування. І одного разу, побачивши кінцеву суму, я раптом усвідомила, що за ці кошти ми можемо купити хорошу трикімнатну квартиру; тоді я і сказала чоловікові, що краще витратимо їх на житло, тим більше це буде для наших майбутніх дітей, а весілля потім зіграємо.

Олексій поставився позитивно до мого рішення, однак повністю відмовлятися від святкування він не хотів. Сказав, що зробимо весілля менш масштабної і більш скромною, а медовий місяць проведемо в селі його мами. Мене здивувало таку пропозицію чоловіка: воно здавалося мені абсурдним, але сперечатися я не стала. Їдучи в село, я була налаштована скептично. Як-ніяк не могла повірити, що щось може зрівнятися з Балі. Зі свекрухою мені пощастило: до мене вона ставилася з любов’ю, навіть залишила нас на тиждень наодинці, а сама поїхала в сусіднє село до сестри, щоб ми змогли насолодитися один одним. Так це ще не все! Вона приготувала нам їжі на тиждень вперед, щоб ми могли відпочивати і ні про що не думати. Чоловік показував мені красиві місця села, ми навіть на човні каталися, на велосипедах їздили, ягоди збирали.

Чого ми тільки не робили в селі, а головне, що там ми були щасливими. Зараз я розумію, що ніякі подорожі на острови не змогли б бути такими ж щирими і щасливими, як цей тиждень відпустки в селі! Зараз у нас є син, з яким ми разом подорожуємо і відкриваємо нові світи, але найбільше нам з чоловіком хочеться повернутися до його мами в село. Там ми немов знову оживаємо, перероджуємося, ніде я більше не відчуваю себе такою щасливою. Зараз ми зі свекрухою навіть придумали «тиждень обміну». Вона приїжджає в місто і насолоджується його комунікаціями і часом з онуком, а ми з чоловіком вирушаємо до неї в село і насолоджуємося кожною секундою, проведеної там. Хто б міг подумати, що глухе село замінить мені Балі і Мальдіви!