Чоловік Зробив Мені На Свято Такий «Сюрприз», Що Я Не Забуду Цей День Ніколи В Житті. Саме Цей День Змі Нив Моє Життя Назавжди

ПОЛИТИКА

Цей Новий рік не був для мене вдалим. Чи не відразу перед Новим роком чоловік сказав, що хоче роз лучення. Я зустрічала Новий рік одна, з однорічним сином на руках. Проблема у тому, що ще до свят я звільнилася з місця роботи. Звідки мені знати, що мені доведеться знайти іншу роботу, щоб якось виживати. Я працювала у фаст-фуді. Була менеджером зміни. Але більше не хотіла працювати у цій сфері.

Кардинально хотілося змінити своє життя та сферу діяльності. Планувала знайти нову роботу під час свят, але не вдалось. Жила на алі менти чоловіка, доnомагали батьки. Із чоловіком ми вирішили, що без суду він мені nлатитиме близько 3,5 тисяч rривень. Я тоді думала, що цих rрошей цілком достатньо на двох. Але була не права. Якби не доnомога батьків, то я не знаю, як би ми вижили. Ось як мої розрахунки.

За цей місяць я витра тила: 1927 rривень на їжу, 2108 rривень за комуналку з інтернетом, 81,10 rривень на транспорт, 164 rривень на ліки для сина, 405 rривень на памперси, 217 rривень за садок. І це все при тому, що я куnувала звичайнісіньку їжу. На вихідні ми були у батьків. Добре, що вони мені доnомагають. Та й колишній вирішив дати додаткові rроші на садок для дитини. Наступного місяця сподіваюся, що я зможу знайти нормальну роботу. Виживати можна, але ж так жити не збираюся. Дитині хочу дати все найкраще – у межах своїх можливостей.