Тобі потрібно позбутися дитини: бачиш же, що чоловік її не хоче.

ПОЛИТИКА

Стояв весняний сонячний день. У цей день я несподівано дізналася, що вагітна. Моїй доньці було всього 2 роки. Чоловік дуже хотів спадкоємця, але другу дитину планували трохи пізніше. Як кажуть: людина вважає, Бог має в своєму розпорядженні. Я дзвонила чоловікові, щоб повідомити радісну новину, але він не відповідав на дзвінки. Я дзвонила кілька разів. Дочку поклала спати, а сама стала чекати чоловіка. Він прийшов пізно, був п’яний. Я нічого не сказала. Вранці він вибачився за вчорашнє, я повідомила йому, що у нас буде друга дитина. Почувши мої слова, він схопився з місця, накинувся на мене, назвав дурепою і пішов, грюкнувши дверима. Я була в розгубленості.

Не знала, що робити. Подзвонила подрузі, вона мені порадила позбутися дитини, щоб зберегти сім’ю. Але я про це не хотіла слухати. Мій чоловік повернувся додому через три дні, сказав, що любить іншу і пішов. Він зник з мого життя і більше не з’являвся. Регулярно платив аліменти. Моє життя перевернулося з ніг на голову. Я повернулася до батьків, вони мені дуже допомогли, підтримали у всьому. Я багато працювала і намагалася не звертати уваги на жалісливі погляди, спрямовані в мою сторону, мені набридли співчуття і нікчемні поради. Мій колишній чоловік жодного разу не прийшов, навіть сина не бачив.

Незабаром в моєму житті з’явився чоловік. Я з ним познайомилася випадково. Він просто підійшов до мене в магазині, представився і сказав, що я дуже подобаюся йому. Ми стали спілкуватися і наші відносини переросли в любов. Через деякий час він зробив мені пропозицію. Я не вірила своїм вухам. Після першого шлюбу я взагалі не збиралася починати нові відносини, але передумала. Переді мною стояв справжній чоловік. Він дуже добре ставиться до моїх дітей, і це взаємно, вони його називають татом. Тепер я вагітна, чекаю нашу спільну дитину. Я щаслива по-справжньому, тому що поруч зі мною чоловік, який любить мене щирою і безмежною любов’ю.