Моя дочка завжди поводилася як хлопчик. Але одного разу, коли була у бабусі, вона довела, що в ній спить велика актриса.

ПОЛИТИКА

У дитинстві моя Олечка була справжньою розбійницею, вона скрізь бігала, стрибала, наводила безлад і була гіперактивною. А грала вона не з ляльками, а з машинками і пістолетиками. Всі хлопчики у дворі заздрили її колекції петард, і всі були раді пограти з нею в хлоп’ячі ігри, ну, а дівчатка, навпаки, боялися її. Я дивилася з заздрістю на матусь, у яких дочки одягалися в красиві сукні, грали в матері-дочки, були схожі на янголят, поки моя була схожа на хлопчика з довгим волоссям, а мені доводилося кожен вечорі заліковувати її рани і подряпини на руках і ногах. На додаток до всіх моїх страждань, мене дуже сильно недолюблювала моя свекруха. Вона постійно говорила, мовляв, як така нахабна егоїстка прийшла до смаку моєму синові?

Всі її нападки в мою сторону я ігнорувала. Мої батьки були її абсолютною протилежністю, так що, я знала з кого брати приклад по вихованню. Внучку свекруха дуже сильно любила, але тільки і тільки на відстані. Як тільки вона грала з нею в живу, відразу починалися претензії на тему того, що неправильно я її виховала і взагалі під моїм контролем вона в неправильну компанію потрапить. Була ще одна проблема, яка сильно виводила з себе свекруху: Оля не вимовляла букву «л». Але похід до логопеда нас заспокоїв, виявилося, це вікове. І так, в річницю весілля, в ці вихідні, ми з чоловіком вирішили піти в кіно-влаштувати собі романтик. Олечку ми залишили у її бабусі.

Я вирішила нарядити Олю в сукні, але, ще не переступивши поріг будинку, вона вже була вся в шоколаді, через що ми і переодягли її в штани. Після того як ми прийшли до свекрухи, Оля акуратно зняла босоніжки, елегантно сіла перед телевізором і навіть відмовилася від шоколадного морозива, і все заради того, щоб бабуся не скаржилася – вона ж знала, як бабуся любить кричати. І тоді я так здивувалася її грі, що подумала перенаправити Олю в театральну школу. Такі акторські таланти я ще не бачила. Ми з чоловіком переглядалися, а потім знову пильно дивилися на дочку, щоб переконатися, що це та сама Олька, яка ще півгодини тому хотіла вниз головою спуститися по гірці. Ну, а після того, як ми всі повернулися додому, Оля повернулася в свій звичний стан і забруднила штани, рівномірно розмазавши шоколадну пасту по всіх краях.