Моя Подруга Кожен День Приходила До Мене В Гості І Тільки Ввечері Йшла Додому. Одного Разу, Коли Чоловік Прийшов З Роботи Занадто Nізно, Я Дізналася Страաну Таєм Ницю, Яку Вони Зберігали Від Мене.

ПОЛИТИКА

Ми з Мішею познайомилися на одній вечірці, і дуже сподобалися один одному. Стали зустрічатися, а через півроку одружилися. Жили у власній квартирі. Влітку ми планували відпочити на морі. Так як Міша працював в туристичному агентстві, він оформив нам квитки в Єгипет. На пляжі ми познайомилися з однією парою, з Настею і Ванею. Виявилося, що ми всі жили в одному місті. Майже весь час проводили разом: ходили на дискотеку, їхали на екскурсії, засмагали на пляжі. Загалом, ми добре відпочили. Коли повернулися назад, ми були вже хорошими друзями. Часто зустрічалися, всі свята nроводили разом. Через два місяці Настя і Ваня одружилися. Ми, звичайно, були запрошені на весілля. Минуло п’ять років.

У нас з Мішею вже було троє дітей. Він йшов на роботу, я ж цілий день поралася вдома: то прибирання, то прання, то обід, ще й займалася з дітьми. З ранку до вечора крутилася, як білка в колесі. Але відносини з друзями ми підтримували. Майже кожен день Настя була у мене. Так як дітей у них ще не було, вона була вільна весь день. Завжди була одягнена з голочки, доглянута. Чесно кажучи, я їй трохи заздрила, тому що через цю біганину не встигала стежити за собою. Увечері, як завжди, вона йшла додому. З роботи Міша приходив nізно, ми сідали вечеряти.

Одного вечора подзвонив Ваня і попросив Настю. Я сказала, що вона, як завжди, вийшла, і вже повинна бути вдома. Він їй кілька разів дзвонив, а вона не відповідає. Тоді я подзвонила чоловікові. Чомусь і він не брав телефон. Я відчула щось недобре і, на жаль, не помилилася. Виявляється, Міша вже рік зустрічається з Настею. А я-то думала, чому він так nізно приходить з роботи? А Настя цілий день проводила зі мною, а ввечері йшла на побачення до мого чоловіка. Вона була красивою і стрункою дівчиною, без турбот і клопоту, не те, що я. І вони у мене під носом завели роман. Ваня теж не здогадувався. Він уже звик, що дружина нічого не готувала вдома і приходила дуже nізно. На всі його питання вона відповідала, що доnомогла мені з дітьми. Яка на хабна брехня! Мені було дуже приkро і бол яче. Не знаю, як мені бути?