Друг З Дружиною Весь Час Проводили У Нас На Дачі. Але Одного Разу, Почувши Їхню Розмову, Я Вирішив Покінчити З Цим Нахаб Ством

ПОЛИТИКА

Вася і Аня дуже любили відпочивати на дачі, як і їх друг Денис. Тільки у батьків Васі дача була дуже людною. Там в селищі стільки людей, що відпочити нормально не виходить. А у батьків Ані дача вся заросла. Стільки трави на ділянці, ще високі дерева, батьки вирішили не прибирати їх, мовляв так створюється відчуття лісу. Хоча до лісу рукою подати. Без гумових чобіт пройтися по ділянці просто нереально. Трава різала ноги. Були зроблені тільки дві стежки, одна до туалету, а друга до лазні. Вася з Анею вирішили збирати на свою дачу мрії. Так через пару років, су ма вже була підходящою. Їм пощастило, тому що в тихому селищі якраз терміново продавалася дача.

Вона хоч і була одноповерховою, але зате шикарна ділянка. Молода пара відразу ж куnила дачу. Вони стали її облаштовувати, вклали всю свою душу, сили, нер ви, і любов. — Ось, Аня, тепер у вас своя дача. Я так радий. — І я рада, навіть ще більше, тому що ми зробили її самі, — відповіла дружина. Тут відразу приїхали гості, і в першу чергу – Денис. Він був кращим другом сім’ї, і поки ті будували свою дачу, Денис встиг одружитися на Милі. З тих пір Денис і Міла стали постійними гостями на дачі у друзів. Вони приїжджали постійно, навіть Вася з Анею не могли залишитися удвох, тому що в будинку вічно гості. Натяків вони теж не розуміли. Дощ іде — так можна посидіти в альтанці.

Потрібно побути одним-так він з Милою в ліс поки сходить. Їжі мало — так він все м’ясо на шашлики куnить. Настав день народження Васі. Приїхали всі друзі, батьки, Денис з Милою прийшли на дачу, як до себе додому. Коли всі вже гарненько випили, тут Денис став дуже балакучий. Батько Васі і став у Дениса питати: — Ти вже одружився, скоро діти з’являться. Не думаєте дачу куnити? Так і для дітей, для сім’ї краще буде. Відпочинок на природі всім потрібен. — А навіщо мені kупувати і rроші витрачати? Це ж метушня з будинком приватним, з землею, стільки витрат. Я що дурень чи що, такі rроші витрачати. Ось у Васі ж є, у нього і буду відпочивати. Та тим більше задешево, ціна всьому цьому-пару кіло м’яса на шашлик. Вася з Анею все почули. Це їх сильно образило, і те, що Денис був не тверезий – ніяк не рятувало ситуації. Через тиждень, ближче до вихідних, Міла подзвонила Ані: — Ми приїдемо до вас на два дні. — Ні, можеш взагалі цей номер забути. Лавочка закрита, шукайте собі інших дурнів.