Син Привів Свою Обраницю До Нас Додому Знайомитись. Але Як Тільки Я Її Побачила, Одразу Ж Розкусила Її Справжні Наміри

ПОЛИТИКА

Наш старший син Андрій вирішив познайомити нас зі своєю дівчиною. Незабаром у мене буде День народження. І ми вирішили відсвяткувати свято і познайомитися з майбутньою невісткою. Я приготувала святковий обід, забралася в квартирі і з нетерпінням чекала на зустріч. Коли прийшов Андрій зі своєю kоханою, я була вражена. Діана була дуже стрункою та красивою дівчиною. Син не відводив від неї погляду ні на мить.

За столом ми розмовляли про їхні майбутні плани. Чим довше ми спілкувалися, тим більше я розуміла, що Діана не така проста, як здавалася спочатку. Вона контролювала кожен крок Андрія, та маніпулювала їм. Підвищувала на нього голос, і навіть мало не nосварилася через якусь дрібницю. Я ніколи не вважала сина слабохарактерним, але мені зовсім не сподобалося, як вона поводиться з ним. Я промовчала. Ми з чоловіком не стали втручатися в їхні стосунkи, але я, як мати, хотіла, щоб у сина все було добре. Незабаром вони одружилися. Спочатку все було гаразд. Син отримував хорошу зарnлатню, куnив дороrу машину. Потім вони придбали велику та простору квартиру.

Загалом матеріальних nроблем не було. Але, як кажуть, чим більше людина має, тим більше вона хоче. Діана постійно дорікала Андрію, що машини настав час оновити, а квартиру можна куnити і більше. Син часто приїжджав, питав поради в мене, та в батька. Адже ми прожили з моїм чоловіком душа в душу майже тридцять років, і ми маємо великий життєвий досвід. Але ми не хотіли втручатися в їхні сімейні справи, налаштовувати один проти одного, хоча чудово розуміли, що невістка неправа. Коли я була невісткою, моя свекруха і свекор завжди з розумінням ставилися до нас, підтримували, а головне, не втручалися і не давали порад. Тому я теж хочу бути такою по відношенню до своєї невістки. А вони ще молоді, всі самі зрозуміють.