Моя дочка не давала мені гроші на життя. Я вирішив зробити так, щоб вона кожен день соро милася за це

ПОЛИТИКА

Коли моя наречена заваrітніла, то ми були ще зовсім молодими, нам тільки по 18 років було. Довелося одружитися, жили ми в моїй однушці, скромно, але дружно. Тільки з народженням дитини все посилилося. Вийшло так, що дружина почала мене пиляти, що я мало грошей заробляю. А я працював простим механіком, інститути не закінчував, та й не навіщо мені це було. Дружина сама сиділа вдома з донькою, а я за всю сім’ю один працював. Через те, що дружина на мене постійно тиснула, я вечорами став трохи виnивати. Їй це остаточно все набридло, вона зібрала речі, взяла дитину і пішла до своєї матері.

Мало того ще хотіла половину моєї квартири собі забрати, але у неї не вийшло. А я справно бачився зі своєю донькою, гуляв з нею на вихідних, давав колишній дружині якісь гроші. А потім у неї з’явився якийсь мужик, я взагалі перестав гроші давати, не вистачало ще щоб цей мужик за мій рахунок жив. Так і з донькою перестав спілкуватися. А потім дочка виросла, їй потрібні були гроші для вступу до інституту. Вона і звернулася до мене. Я їй відразу сказав, що грошей не дам. Я сам інститутів не закінчував і якось живу, а якщо їй це треба, то нехай сама вирішує, вже не маленька.

У підсумку дочка якось поступила, закінчила відмінно. І зараз вона працює начальником в престижній компанії. Я вважаю, що це і моя заслуга теж. Тому що ніхто її грошима не балував, вона сама всього домоглася. А якби я їй тоді гроші дав, то вона б і розслабилася. Прийшов я до доньки, щоб трохи грошей на життя попросити. Тому що сам вже старий, працювати не виходить, а грошей немає. Вона сказала, що не дасть мені гроші просто так. Тоді я на зло їй влаштувався у них у фірмі двірником. Нехай кожен день бачить, як її батькові важко дається робота, поки вона на дорогій машині роз’їжджає.