У пориві люті я взяла та виrнала друзів мого чоловіка , а він замість того, щоб підтримати мене, ще й обра зився

ПОЛИТИКА

У мене добрий , гарний чоловік , напивається рідко , але влучно , і все через свого кращого друга . Той його завжди на гулянки кличе і по-п’яні вічно в якісь історії втягує . Як я цього друга терпіти не можу! Коли друг чоловіка одружився , я подумала , що нарешті він вгамується , але не тут-то було: він тепер і з дружиною весело час проводить. А мій чоловік сподівався , що я подружуся з дружиною друга і ми будемо зустрічатися вчотирьох. “ Він чудовий хлопець , багато працює і добре заробляє , забезпечує дружину та батьків , квартиру купив , до дружини уважний ”.

Можна, можливо, сказати, недоліків нема . З ним вони університетські друзі, завжди добре спілкувалися, і я намагаюся не втручатися у їх спілкування; чоловік і так цілими днями працює , а тут я зі своїми капризами. Наближалося день народження чоловіка, він запросив друга з дружиною, а мені так хотілося провести цей день удвох . Через своє положення я не змогла довго сидіти та хотіла піти, попросила дружину друга пояснити нашим чоловікам , як мені некомфортно довго сидіти і хочеться додому.

Вона викликала мені таксі і відправила додому одну, пославшись на те, що чоловік хотів залишитися ще на годинку. Я поїхала одна. Як тільки я доїхала, вмилася і лягла, почула, як вся компанія приперлася додому в надії продовження банкету. Не розумію, невже вона не бачить мій величезний живіт ? Я не витримала та влаштувала сkандал, вигнала їх з дома. А чоловік обра зився , мовляв, я зіпсувала день народження, вигнавши його найкращих друзів. Ось така неприємна ситуація.