Віра не послухала докори та прохання батьків і вийшла заміж за «невдаху» Сергія. І ось чим це обернулося

ПОЛИТИКА

В сім’ї Вероніка була єдиною дитиною, тому всі в ній душі не чаяли. Їй дали все найкраще. Батьки Віри були освіченими людьми, її мама була директрисою у школі, а батько відомим хірурrом. У її сім’ї надавали велике значення походженню і освіті. Батьки дуже раділи успіхам доньки, але був у неї один недолік. У школі її кращим другом був Сергій. Батьки втомилися переконувати її, що він дуже невідповідна компанія для неї, адже він з малозабезпеченої і неблагополучної сім’ї.

Але Віра нікого не слухала. З Сергієм їй було дуже цікаво і комфортно, ніхто їй більше не був потрібен. Але в сьомому класі мати Сергія остаточно сnилася, і хлопчик опинився в дитя чому будинkу. Вірі без нього було дуже сумно, вона дізналася адресу дитя чого будинку від класного керівника і писала туди листа, але відповіді не було. Так поступово їх зв’язок перервався, і батьки зітхнули з полегшенням. Доля їх знову звела на вступних іспитах до університету.

Вони надійшли на один і той же факультет. Тут Віра дізналася, що Сергій писав їй у відповідь листи, але батьки їх ховали. Вона вирішила не тримати на них зла і пробачити. В університеті вони стали зустрічатися. Коли про це стало відомо батькам, вони висловилися категорично проти. Але Віра нікого не послухала і все одно вийшла заміж за Сергія. Після цього батьки перестали з нею спілкуватися, але вона щаслива з коханим.