Зять з першого дня не часто розмовляв з тещею, а та не розуміла причину. Лише одного разу, коли вона таємно увійшла до дочки, все їй стало ясно

ПОЛИТИКА

Ірина Петрівна поспішала зайти до дочки, Наташі, адже вони не бачилися вже кілька місяців. Ірина тільки повернулася з відпочинку на морі, добре відпочила, правда, за рідними вона скучила, тому їй не терпілося зустрітися з онуками та дочкою. Того ж не скажеш про зятя Ірини, який з нею максимум вітається. Не те, що він якісь гидоти говорить на адресу Іри, справа в тому, що він взагалі нічого не каже.

Навіть із своєю рідною дружиною, у присутності тещі чоловік ніколи не розмовляє, і це було з самого моменту їхнього знайомства. Коли Наталя тільки-но привела знайомити чоловіка з Іриною, той ні слова не промовив, тільки зрідка відповідав так чи ні на запитання Ірини, а так за нього представилася Наталка, про нього все розповіла теж вона. Це Ірині здалося дивним, але багато уваги вона не звернула: «Може просто соромиться, згодом менш сором’язливим стане…» – думала Ірина. Минуло багато років, у пари вже з’явилися дві дочки, а батько дівчаток був таким же мовчазним, як завжди.

І ось, увійшовши додому до дочки, Ірина вирішила зробити сюрприз і пройшла до зали тихими кроками, щоби її не помітили. Її справді не помітили, однак у залі вона виявила тільки зятя з дочками. Зять працював на своєму ноутбуці, поки діти гралися і гасали по всьому будинку. З дітьми він не розмовляв, і навіть коли до зали прийшла Наталка, і спитала, чи буде він каву, той тихо відповів, мовляв, так, не відриваючи погляду від екрану. Виявляється, це він не свекрухи соромиться, а просто хлопець мовчазний, а Ірина навигадувала собі чогось і ображається.