Максим усвідомив що йому дали грошей більше ніж треба і відразу пішов повернути їх. Деректор був приголомшений і відразу прийняв рішення

ПОЛИТИКА

Максим любив свою роботу. Влаштувався близько 3 років тому, але настільки любив своє місце, що сідів допізна на роботі, і лише охоронці нагадували йому, що офіс закривається. Колектив був переважно чоловічим. Якось трапилося непередбачене: один із колег припустився помилки – і компанія зазнала величезних збитків. Директор не став розбиратися, хто саме припустився цієї помилки: від люті звільнив усіх до одного. Максим був абсолютно ні до чого не причетний, але насправді він теж опинився без засобів існування.

Йому навіть страшно було подумати про те, яким чином він міститиме дружину і двох маленьких дітей. До того ж, жили вони на орендованій квартирі, за яку незабаром потрібно було платити. Дружина зрозуміла, що настають важкі часи, але вчинила дуже підло: ніяк не підтримала чоловіка, а просто зібрала речі, дітей – і поїхала до батьків. Максим заварив собі каву, сів за стіл і намацав конверт із останньою зарплатою. Коли він порахував гроші, виявилося, що їх вдвічі більше. «Ось так так, треба повернути» – подумав чоловік і став збиратися в офіс. Він ні на секунду не припустився думки щодо того, що можна просто промовчати і привласнити гроші собі.

Директор фірми побачив на своєму життєвому шляху багато, але такого він бачив уперше: як може людина, яка втратила всі кошти на існування, повернути гроші, які їй не належать, але впали з небес у такий потрібний момент. (M/MQ) Вони поговорили, і Максим розповів директорові, що сталося в його сім’ї. До кінця вечора директор сказав, що не просто приймає Максима назад, а й підвищує його на посаді. Дружина дізналася, що все налагодилося, і примчала назад того ж дня. А ось як вчинить із нею Максим – це вже його про блеми.