Після nологів, поки я лежала, дізналася, що в той же час одна дівчина в 18 років наро дила дитину, швиденько написала відмову і зникла. Акушерка прийшла до мене із заявою.

ПОЛИТИКА

Я лежала у nологовому будинkу. У ЗД показало, що в мене буде хлопчик, але правду сказати, ми з чоловіком дуже хотіли дівчинку. Справа в тому, що 4 роки тому я наро дила двійнят, двох хлопчиків. Спочатку я вила на місяць від втоми і нескінченних обов’язків по дому. То хлопчаки разом хворіли, то влаштовували розгроми, які я навіть не встигала прибирати. Мені було нестерпно складно. На щастя, бабусі хлопчиків опинилися на підхваті. Вони часто сиділи з онуками самі, щоб я могла поспати годинку або хоча б прийняти душ.

Коли я дізналася, що і третій у нас буде хлопчиком, зізнаюся, трохи засмутилася, але все ж таки прив’язалася до нього за 9 місяців носіння під серцем і з нетерпінням чекала появи свого синочка. Весь nологовий будиноk був здивований, коли я наро дила дочку. Моєму щастю не було меж, тільки чоловікові довелося поміняти всі прикраси дитячої на рожеві замість синіх. Поки я лежала і приходила до тями після nологів, моя хороша знайома, за сумісництвом акушерка в тому nологовому будинку, вбігла в мою палату і похапцем почала розповідати: — 18-річна дівчина… вона наро дила дівчинку і одразу відмовилася. Сказала, що здасть нас у nоліцію, якщо спробуємо вмовити її забрати дочку.

Може, ти її візьмеш? Дівчинка така славна … прямо не хочеться, щоб вона до дитбудинkу потрапила. Звичайно, перші кілька хвилин у моїй голові були думки, мовляв, у жодному разі. Я вже один раз була в ролі матері двійнят-груднячків, вдруге я на таке добровільно не підпишуся. Але потім я добре подумала. — А чому б і ні? Дві хазяйки, дві помічниці! Чоловік теж був радий моєму рішенню. Він зізнався, що мріяв про другу доньку, щоб у нас у родині все було гармонійно, а тут диво саме сталося. Благо, це сталося 21 рік тому, тоді метушні з опікунством не було. Усі наші родичі впевнені, що дівчаток наро дила я. А та тема в нашій родині ніколи не була якоюсь особливою чи болючою. Ми любимо своїх 4 паразитів порівну і нікого не виділяємо.