Свекруха поїхала на заробітки до Португалії, а коли повернулася, сказала, що своїм двом дітям привезла 2000 євро. Але одного разу у серванті я знайшла конверт

ПОЛИТИКА

Живемо ми зі свекрухою під одним дахом – у її будинку. Свекра не стало кілька років тому. У свекрухи є ще й донька, але вона заміжня і живе зі своїм чоловіком в іншій квартирі. Кілька років тому ми зібралися за сімейною вечерею і вирішили, що квартира належить чоловікові, свекрусі та її доньці в рівних частках.

Оскільки сестрі є, де жити, ми з чоловіком вирішили заnлатити їй вартість її частки — і повністю викуnити квартиру. Усі погодились. За кілька місяців ми виnлатили Віці всю заборгованість. А на початку цього року свекруха заявила, що вирішила поїхати до Португалії. У неї там подруга, яка давно вже кличе її – ось вона й наважилася. Повернулася свекруха майже місяць тому.

Як подарунок, вона дала нам і своїй дочці по 2 тисячі євро. Свекруха пояснила, що за ці місяці змогла відкласти 5 тисяч, тож останню тисячу вона залишить собі. Природно, нашому щастю не було межі: у лихоліття гроші нікому не завадять. Кілька днів тому я забиралася у квартирі, і знайшла в серванті конверт. На ньому, почерком свекрухи, було написано: «5 тисяч, Віка». Моєму подиву не було межі. Поки що я не розповіла про це чоловікові. Боюся величезного сімейного скандалу. Але, з іншого боку, зберігати в собі це обурення довго я точно не зможу.