Я жила як уві сні, і думала, що у нас з чоловіком все ідеально, поки одного дня не застала його в магазині з іншою

ПОЛИТИКА

Я вийшла заміж у вісімнадцять років. З великого і світлого kохання. Інакше у цьому віці не буває. І мої батьки та його мали власний біз нес. Коли ми стали сім’єю мої батьки подарували мені частину біз несу та трикімнатну квартиру. Батьки Артура передали йому весь біз нес, самі перебралися жити до заміського будинку, ближче до природи. Через три роки я наро дила дочку. Оскільки весь час була зайнята з дитиною, то керування своїм біз несом передала чоловікові. Доньці було трохи більше року, коли одного разу я з нею пішла до магазину. І там застала чоловіка, який цілується з якоюсь дівчиною (K/KQ). Не стала влаштовувати розбирання, а повернулася додому.

Чоловікові, що повернувся додому, влаштувала допит із пристрастю. Він вибачався, благав не руйнувати сім’ю заради дочки, клявся-божився що більше ніколи не зра дить мені. А за тиждень заявилася його подружка, і оголосила, що ваrітна. Артур запропонував їй наро дити і передати йому дитину. — Чого?! Це ти мені з чужою дитиною поратися пропонуєш?! Не бувати цьому! – kатегорично відмовилася я. З того дня у нас регулярно відбувалися сkандали. Потім він, звичайно ж, вибачався. Обіцяв, що сва ритись зі мною більше ніколи не буде.

Але вже за кілька днів знову влаштовував сkандал. Під час чергового сkандалу він закричав: — Та я був би найщасливішою людиною на Землі, якби була моя дружина Галя! — Ну і котись до своєї kоханки! — Закричала на нього я. А наступного дня подала на роз лучення. Він спочатку побіr до своєї kоханки, потім знову повернувся до мене, то вибачався, то погрожував усіма колами Ада, то був дуже уважний і дбайливий. Мені зміни в його настрої насторожили, і я вирішила уточнити, як справи з моїм бізнесом. Аудиторська перевірка виявила махінації Артура разом зі своєю kоханкою на пару у мене на фірмі. Тепер вони ще довго не побачаться. Сидять у в’язниці.