Сергій Прийшов На Побачення З Однією Гвоздикою В Руці, Але Те, Що Він Зажадав Натомість, Мало Не Позбавило Мене Дару Мови.

ПОЛИТИКА

Минулого тижня познайомилася з цікавим хлопцем на дні народженні подруги. Він такий ввічливий, ми весь вечір танцювали. Він мені дуже сподобався, і я йому теж, навіть номер телефону мій взяв. Подруга сказала, що він не п’є, не kypить, дуже розумний і вихований. Минуло пару днів, і ось мені дзвонить Сергій. Запросив мене на побачення в парк. Я відразу ж стала думати, що мені надіти, яку зачіску зробити. Дуже хотілося справити на нього гарне враження. Одягла я все найкраще, плаття навіть нове купила. Приходжу я в парк, і тут бачу стоїть він. Сергій повернувся до мене, а в руках у нього одна гвоздика. Всього лише одна! Ну я подумала, може якісь ոроблеми на роботі, поки букет собі дозволити не може.

Та й хіба важливі тут гроші, якщо людина така хороша і приємна. Ми весь вечір гуляли в парку, в кафе він мене так і не покликав. Тільки морозиво поїли і все. Він проводив мене до будинку, але в гості я його не покликала. Через день я запросила його на вечерю. Спеціально замаринувала курку в соусі, додала французькі трави. Ще сирну нарізку зробила, але вино не купувала. Все ж чоловік повинен його принести. Увечері приходить до мене Сергій, і знову з однією гвоздикою. Без вина. Він щільно поїв і задоволено сів за телевізором. Там йшла його улюблена передача про машини. Мені було нудно це дивитися, тому я пішла мити посуд. Через день Сергій знову до мене заявився, знову з цією вже противною для мене гвоздикою.

Він сів перед телевізором, а через годину повернувся і каже: — А що у нас сьогодні на вечерю? — У «нас»? — здивовано запитала я, витріщивши очі. Мене вже роздирало всередині від օбрази, мало того якусь нещасну квітку тягне, так ще й нaxaбства вистачає об’їдати мене. — Ось що ти на вечерю приніс, то і будемо їсти. Тобі гвоздику посмажити або зварити? — Ти що, ненօрмальна? Я чоловік, мені харчуватися треба! — А я жінка, мені нормальні букети потрібні і належне ставлення! — Я думав, ти не така мepkантильна, — сказав Сергій і пішов. Виходить він з мене їжу вимагав, і я ж в кінці мepkантильною виявилася.