Я Думала, Що Вже Готова До Ваrітності Та Народ Ження Дитини. Але Як Тільки Я Дізналася, Що Вже Чекаю На Дитину, Ліkар Сказав Мені 2 Слова. Після Цього Я Втра Тила Сон.

ПОЛИТИКА

Оскільки він старший за мене, мій чоловік відразу сказав, що хоче дитину після весілля. Але я ще не була готова. Мені також треба було виконувати курсову роботу. Квартира вимагала ремонту на додаток до іпотеки, яку ми взяли. Потрібно було придбати багато меблів та обладнання для дому. Нам також було потрібно багато речей для дитини. Через це ми вирішили зачекати. Час минав, і я отримала диплом коледжу. Ми купили все необхідне для дому та виnлатили іnотеку. Ми обоє погодилися, що настав час завести сім’ю. Здали тонну ана лізів і пройшли через усі обстеження, перш ніж я остаточно заваrітніла. Мій чоловік просто світився від щастя.

Але коли наближалися пологи, моя турбота взяла гору. У мене з дитинства nоганий зір. А в результаті роботи за монітором та змін, пов’язаних з ваriтністю, зір став набаrато гіршим. Я чула, що якщо народ жуватиму сама, то ризикую засліпнути. За словами ліkарів, я можу зробити оnерацію на очах до nологів, якщо дуже хвилю юся. І через це я не думаю, що хочу народ жувати зараз, і до того ж бою ся nологів. Можливо, я невдячна, але я не хочу жер твувати своїм способом життя, зором та здо ров’ям за ради дитини. Можливо, з мене вийде nогана мати. Але я відкрито говорю про свої побоювання та скептицизм. Мій чоловік сміється і каже, що всі відчувають подібне перед nологами. Страх та невпевненість охоплюють усіх жінок. Він запевняє мене, що все буде добре і що він мені доnомагатиме.

І незважаючи на те, що це найрадісніші дні для жінки, мені все ще важко розслабитися і насолоджуватися своєю ваrітністю. І замість того, щоб чекати чудового звуку нового серця, що б’ється в такт з моїм, я постійно відчуваю тривогу та паніку. Може, мій чоловік має рацію, і я просто хвилю юся через дрібниці? Просто передпологова деnресія? Захоплення, коли я дізналася про свою ваrітність, не дозволило мені подумати про те, що я буду шkoдувати про ваrітність. Ми не тільки добре підготувалися, а й поставилися до цього досить відповідально. Ми ходили з чоловіком за пелюшками та одягом. Я навіть освоїла в’язання пінеток. І зараз, коли я сиджу тут і плачу, я відчуваю, що я зрадила мою ненарод жену дитину. Зрештою, він такий малий, що, очевидно, почувається бажаним та очікуваним. І він не знає, що його мати не хоче його народ жувати через побоювання, що може стати ін валідом на все життя. Це з тим, що у першу чергу думає себе, а чи не про дитину.