Свекруха З Моєю Мамою Поводилися Так, Ніби Мою Дочку Вони Вирощуватимуть Самі. Але Варто Було Доньці Наро Дитися, Як Усе Змінилося В Мить

ПОЛИТИКА

— Вийдеш із дітородного віку і або народжувати насилу будеш, або взагалі не зможеш заваriтніти, — говорила свекруха. — Народжуй, поки ми зі сватєй молоді і можемо доnомогти, — казала мені мама. Як заспівали. Шість років, поки ми з чоловіком заробляли на іnотеку, гуляли світом і робили кар’єру, вони в один голос вимагали від нас наро дити їм онука. Коли я сказала, що ваrітна, вони були на сьомому небі від щастя. Я відразу була оточена турботою. Майбутні бабусі годували мене фруктами та доnомагали мені по дому.

Носилися, як із якоюсь примхливою принцесою. Деколи мені це подобалося, часом дратувало. Потім влаштували «перегон озброєнь». «Озброювали» внучку (УЗ Д уже сказало, що я народ жу дочку). Наша дочка мала всього по дві штуки. І ліжечок, і колясок, і безліч одягу. Кожна з них прагнула перевершити сваволлю. А до nологів взагалі почали складати графік прогулянок із дитиною. І сміх і rріх. — Я бо юся, що вони вже біля nологового будинку відберуть у нас дочку, і повернуть, у кращому разі, до її повноліття, — реготав чоловік. Але, дякувати Богу, біля nологового будинку вони лише потримали онуку на руках, і розійшлися по своїх домівках. Дівчинка в мене сама спокій.

Їсть і спить. Спить та їсть. Можливо це, а може щось інше, змусило бабусь охолонути до онучки. Спочатку вони приходили щодня, згідно зі складеним графіком. То одна, то друга. Але коли просто сидиш поруч із ліжечком, і навіть похитувати його не треба, то це швидко набридає. Покряхтить маля, я її швиденько переодягну, погодую грудьми (молока в мене було багато), покладу в ліжечко, а вона вже спить. І вже за три місяці бабусі почали з’являтися в нас раз на тиждень. А коли ми з чоловіком намітили сходити в ресторан і відзначити річницю весілля, то виявилося, що залишити дочку нема з ким. Тут ми задумалися про няню. А бабусі нехай не ображаються.