Якось я дуже серйозно посварилася з чоловіком і вирішила переїхати до мами. Як я здивувалася, побачивши там свого чоловіка у мами на кухні

ПОЛИТИКА

4 роки тому я вийшла заміж за свого викладача, який був старший за мене на 17 років. Знаю, що таке складно прийняти багатьом людям, але, як мені здавалося, ми дуже любили з ним одне одного. Спочатку все було добре, але після шлюбу все змінилося на гірший бік. Вадим почав постійно докопуватися до мене, мовляв, я і одягаюся не на його смак, і готую несмачно. Я сподівалася, що ця криза скоро пройде, але помилялася. Все ставало лише гіршим.

Вадим став часто називати мене ду рною, говорити, що мені потрібно дорослішати, що я поводжуся, як маленьке, ду рне дівчисько… Мама спочатку була проти моїх стосунків з дорослим чоловіком, як вона називала Вадима, але згодом вони потоваришували і почали дуже мило один з одним спілкуватися. Якось я дуже серйозно посварилася з чоловіком і переїхала жити в готель на якийсь час. Тоді моя мама жила на дачі, тому за тиждень я вирішила поїхати до неї в гості, щоб нарешті заспокоїтися.

Як же я здивувалася, побачивши там свого чоловіка у мами на кухні… Він уплітав пиріжки за обидві щоки, а мене помітив лише за кілька секунд. Я думала, він приїхав до мами, щоб помиритися зі мною через неї, але знала б я, навіщо він саме до мами приїхав. Виявилося, мій чоловік проміняв мене на мамині пиріжки. Мама потім довго вибачалася, але почувши пару різких слів від мене, перестала. Я ж подала на розлучення з Вадимом і перестала спілкуватися з мамою, адже як би Вадим не був винен у цій історії, мама не мала права зі мною так низько вчинити.