Свекруха вмовила сина, що дочка не від нього, і той вирішив зробити тест на батьківство. Але ж вони не мали навіть грошей на побутові потреби

ПОЛИТИКА

— У моєї дитини четверта група kрові, у чоловіка – друга, а у мене – третя. Протягом 12 років моя свекруха стверджує, що дитина інша. Мій чоловік завжди слухає її і критикує мене. Декілька днів тому він заявив, що зробить тест на батьківство. Нехай і нехай, тільки потім до мами своєї повинен поїхати, я не збираюся більше жити з ним в одному будинку! Їхній доньці дванадцять років. Нині сім’я переживає сильне напруження. Її батьки переживають сімейні kонфлікти, а дівчинка має складний підлітковий період. До побутових розбіжностей призводить і втрата роботи чоловіком та відсутність фінансів. Він у пошуку, але в нього немає ідей. Марина змушена працювати у додатковий час, щоб утримувати всіх.

Вони не змогли б зараз платити за квартиру, якби не заощадження. Більше того, чоловік бере гроші з сімейного бюджету, щоб сплатити дорогий тест ДНК. Дружина поцікавилася, наскільки він обізнаний із вартістю обстеження. — Це не так дорого, як мій душевний спокій, — відповів він. Ця людина готова заплатити за тест на батьківство, навіть якщо не зможе запломбувати зуб. Він чинить безглуздо, не маючи можливості забезпечити свою дитину! Марина не підтримує ідею чоловіка, тому що розуміє, що свекруха її підставила. Їхні стосунки не склалися при першій зустрічі, вона постійно шукала, до чого причепитися. Ось вона і вигадала історію про чужу дитину. Вона влаштувала скандал одразу після виписки. Марина досі не може забути того дня.

Поки молода мама годувала грудьми новонароджену дочку, хитра жінка копалась у документах і намагалася знайти хоч якесь підтвердження своїм словам. Поки ліkар оглядав дитину , вона переглянула всі папери з полоrового будинку. Спочатку чоловік не звертав уваги на витівки матері, але згодом почав замислюватися над ними. Марина не хоче ні перед ким захищатись, ні платити за тести на батьківство. Та й як би на це відреагувала дванадцятирічна дівчинка? Її дочки не можна відчувати ст рес! Її мають проінформувати про тест та їх плани на даний момент. Не можна пускати їй пилюку в очі, адже вона розумна і тямуща дівчина. Яка у неї думка буде про своїх батьків? Чоловік таки зробив те, що задумав. А коли дізнався, що ймовірність батьківства 99%, він слізно почав вибачатися у дружини. У результаті вона вибачила його, і вони стали щасливою сім’єю.