Теща не змогла вжитися з зятем і виrнала його надвір. Тепер він навіть на день народження сина прийти не має права

ПОЛИТИКА

Нещодавно мені подруга Ганна розповіла таку історію, що її мати виrнала з дому її чоловіка. Виходить, що теща не змогла ужитися зі своїм зятем, тож той опинився на вулиці. У них є маленький син, з яким батько дитини може бачитися тільки на нейтральній території. Він гуляє з коляскою парком, Аня ходить з ним, нудьгує дуже по чоловіку. Але всі розуміють, що жити разом не вдасться. Незабаром у дитини його перший день народження. Але через обмеження тещі зять не зможе побачити свято сина на власні очі, бо вхід у тещину квартиру йому суворо заборонено.

Але я думаю, що чоловік подруги сам у всьому ви нен. Раніше, поки Аня була ваrітна, чоловік знімав кімнатку в комуналці. На більше вони просто не мали грошей. Але зрозуміти можна, все ж таки молоді, поки без досвіду, грошей мало. Ближче до пологів грошей не вистачало навіть на цю маленьку кімнату. Тоді їм довелося переїхати жити до мами Ані, все ж таки не залишатися їм з ваrітною жінкою на вуліці. Мама Ані спочатку добре приймала зятя у себе. А потім виявилося, що має довгий язик. Він любив поговорити, пообіцяти, і нічого не виконувати.

Особливо це стосувалося роботи. Зять міг працювати один місяць, а потім деякий час не працювати. Його часто звільняли. Він не міг затриматися на одному місці більше трьох місяців. Звичайно, не багатьом сподобалася б працювати вантажником, але ж і директором не за один день стають. У той же час, зароблені гроші він любив витрачати лише на себе одного. Просто перед полоrами Ані він міг собі дозволити дорогий стрибок із парашутом. А ваrітній дружині та тещі, яка його годувала, він ані копійки не давав. Тому теща не витримала такого відношення та виrнала його з дому. Тепер навіть бачити його не хоче.