У мене з невісткою були ідеальні стосунки, доки у день мого ювілею вона не втратила телефон. Тут все і з’ясувалося

ПОЛИТИКА

У мене з невісткою були добрі стосунки. Я не лізла в сім’ю сина, не диктувала їм жодних правил, не приходила без попиту, як це робили мої подруги. Я ж розуміла, що людям таке не подобається, тож не хотіла nсувати стосунки із дружиною сина. У мене наближався ювілей, 60 років, я вирішила, що треба відсвяткувати гарно у ресторані. Запросила своїх подруг, звичайно, сина з невісткою. Ми весело сиділи за столом. Потім невістка кудись відлучилася. А коли повернулася, виявилось, що в неї зник телефон. Вона почала панікувати. Я відразу запропонувала зателефонувати їй на телефон, щоб знайти.

Вона поки що пішла в туалет, щоб там пошукати. А я почала дзвонити. І тут я почула якісь звуки мукання корови. А потім помітила, що під стільцем невістки мелькає екран. Виявляється, телефон просто на підлогу випав під стілець. Я взяла його і помітила, що на екрані невістка записала мене як «корова» і при цьому звучала мелодія корови, що му чить, та до того ж на екрані була фотографія корови. Я не могла сказати й слова. Віднесла телефон синові, бо невістку бачити не хотіла. Показала це неподобство синові. А він лише розвів руками і сказав, що це лише жарт, і я гумору не розумію.

Так, я не розумію такого гумору, в якому одну людину прини жують і роблять так, що мені прикро. Я не чекала такого від невістки та сина. Мені хотілося nлакати, весь святковий настрій був зіпсований. Це зауважила моя сестра. Вона відвела мене вбік, налаштувала мене на гарний лад, попросила протриматися цього вечора заради гостей, а потім вже серйозно поговорити із сином. Наступного дня я приїхала до сина і сказала йому, щоб звільняв мою другу квартиру, де він проживав з невісткою. Вони жартували, а тепер настала моя черга. Нехай з’їжджають та шукають нове житло, раз не поважають і не цінують мене.