У мого тата народилося 6 доньок, і він сподівався, що хоч вони наро дять йому онуків, але наро джували сестри лише доньок. І ось прийшла моя черга

ПОЛИТИКА

Мій батько завжди мріяв про сина. Коли вшосте наро дилася дівчинка, він, звичайно, радів, але зрозумів, що його мрія вже не здійснилася. Мовляв, не треба вже дружину му чити. Тож вся надія була на онуків. Перші п’ять сестер народжували дівчаток. Батько сердився, адже дуже хотів, щоб його мрія збулася. Але не подумайте нічого поrаного. Онучок дуже любив і любить. Завжди принесе щось смачненьке і сходить з ними на атракціони. Коли я заваrітніла, тато приходив до мене з мамою. Дивився на мій живіт і жартівливо, але з надією казав: — Тут обов’язково має бути хлопчик! Я завжди посміхалася і раділа, що тато ще не зневірився і сподівається на онука.

Час йшов у ось, ми пішли всі разом на УЗД, щоб дізнатися стать дітей. Я, чоловік, мама і, звичайно, батько. Він біля кабінету кола намотував, як розповіла згодом мама, поки ми з чоловіком були на обсте женні. Ми довідалися про результати, вийшли і з кабінету. — Папа. Я хочу сказати тобі дві новини. Перша – я виношую трійню! Діти добре розвиваються і мають наро дитися повністю доношеними. Батьки були здивовані, адже мій живіт був звичайним і ніяк не виглядав на трійню. – А друга новина? Хоч один хлопець є? – схвильовано запитав тато.

— Я тебе можу привітати, тату. Твоя мрія збулася. Не один, а три хлопчики! Тато впав навколішки і заnлакав. Від радості, звісно. Він так хотів сина чи бодай онука, а всі дівчатка народжувалися. І ось нарешті аж три онуки! Тато мені вже золоті гори почав обіцяти, але я попросила не робити такого, бо іншим сестрам це було б nрикро. Домовилися, що він зробить подарунок нарівні з тими, що робив для інших сестер на народження онучок. Але таким щасливим ми його давно не бачили. До машини танцюючи йшов. — У мене буде три онука! — повідомляв він усім перехожим.