Андрій погодився бути при полоrах дружини. Але коли після одного хлопчика слідом за ним народився ще один, він мало не втра тив свідомість

ПОЛИТИКА

Коли Ганна йшла на УЗД, дуже переймалася здоров’ям малюка. Але там її чекав сюрприз. Чекає вона на появу не одного хлопчика, а цілих двох. Справа в тому, що два роки тому дівчина вже наро джувала близнюків і ось знову ліkар почув два серцебиття. І вже цього разу лікар попросив Руслану раніше лягти на збереження, адже була підозра передчасних пологів. Ще на ранніх термінах вагітності з чоловіком порадилися і вирішили, що народжувати будуть разом, тобто Андрій буде під час пологів. Ліkар сказав, що такий варіант можливий, тому чоловік поступово готувався до народження дітей.

Коли Руслана зрозуміла, що перейми почалися, то одразу зателефонувала kоханому, щоб він поспішив. Полоrи пройшли відмінно, все ж таки наро джувала не вперше, тому і довелося набагато легше. Весь час за руку тримав чоловік, тож і впоралися доволі швидко. Опівночі народився перший хлопчик, а за двадцять хвилин на світ з’явився ще один. Коли чоловік побачив, що діток двоє, ледь не втратив свідомість . Раніше дружина не зізнавалася, що чекає на близнюків. Тепер медсестри бігали з нашатирем, щоб привести його до тями. Він просто повірити не міг, що тепер у нього четверо синів.

— Мені шкода Ганну. Вона все життя мріяла про рожеві сукні та бантики, а тепер має якось із синами справлятися. Та й мені хотілося вже донечку. Поняття не маю, як ми повинні їх вирощувати та виховувати. Але медсестри лише заспокоювали: — Не хвилюйтеся, ось рік минеться і прийдете за дівчинкою. Відразу помітно, що ви чудовий батько, тому і ваша мрія точно здійсниться. За кілька днів під пологовим будинком уже стояв Андрій із букетом та дітьми, які тримали в руках повітряні кульки. Коли вони побачили маму, одразу кинулися обіймати її. Вони сказали, як сильно її люблять, і жінка прямо розтанула, адже зрозуміла, яка вона щаслива дружина та мати.