Таня поїхала на заробітки, як раптом її подруга повідомила, що побачила чоловіка Тані з її ж мачухою. Таня довгий час не могла повірити, що почула

ПОЛИТИКА

Повідомлення від подруги дуже здивувало Тетяну: «Тань, повертайся швидше. Тут твій Юра з Іриною каламутить. Давно в місті чутки ходять. Я і сама не вірила, але нещодавно на власні очі бачила їх разом і переконалася, що не на порожньому місці такі розмови .» Раніше за чоловіком вона не помічала інтересу до інших жінок, особливо до тещі. Ірина мачуха Тані. Вона на п’ятнадцять років молодша за батька. З Юрою Таня одружена вже вісім років і думала, що вона добре знає свого чоловіка, а тут таке. Адже три роки тому вона поїхала на заробітки, щоб вони змогли на квартиру накопичити. Невже чоловік загуляв із мачухою? Увечері вона зателефонувала подрузі, щоб зрозуміти, що саме вона бачила.

-Яно, Ти впевнена? Мені важко повірити в це. -Тань, вони стояли в парку і самозабутньо цілувалися. -А де ж тато? -Ти ж знаєш, що після останнього сер цевого наnаду він дуже поrаний. Знову у ліkарні лежить. Тобі хіба не сказали? -Ні… Таня покинула всі справи та повернулася на батьківщину. Коли вона підійшла до батьківської оселі, побачила, що у вікнах горить світло. А там на колінах Юри сидить Ірина. Він її міцно обіймає. На її повернення вони не очікували. Кохан ці дуже здивувалися, коли Таня увійшла до хати.

-Не чекала від вас такої підлоги. Розгубленість мачухи тривала не більше кількох хвилин, а потім вона взяла себе в руки і пішла в наступ: -Сама винна! Хто залишає мужика у розквіті сил одного? Йому ж жіноча ласка необхідна. А твій тато інва лід. Ти й його поkинула! Тані було і дивитись на них просто rидко. Їй не хотілося вислуховувати виправдання чоловіка, який зі своїх колін встиг зіпхнути жінку. Вона зачинила двері і вийшла надвір. Холодне повітря привело до тями. Бо ляче. Але що вдієш? Життя на цьому не закінчується, переночую у подруги. Тільки вдома у Яни Таня дозволила собі заnлакати від душі.