На свій 25 день народження Макс покликав друзів святкувати на дачі. Там була ще й його наречена Олена, справжнє обличчя якої хлопець пізнав саме того дня

ПОЛИТИКА

Свій 25 день народження Максим вирішив провести на дачі. На святкування ювілею він зібрав друзів та їхніх других половинок, свою кохану Олену та її подругу Катю. Для неї було запрошено Вову, колишнього однокласника. Він приїхав допомогти батькам, дізнавшись, що вони хворіють. Він припинив стосунки з жінкою, з якою кілька років перебував у цивільному шлюбі. Олена посміхнулася, коли Макс представляв усім Вову. Перед таким прекрасним чоловіком неможливо було встояти, до того ж він був добрим і з почуттям гумору. Він розумів, що це не правильно і не відповів взаємністю. Макс представив його подружці нареченої, Каті, він тільки кивнув і поцілував руку дівчини. На відміну від незацікавленого обличчя дівчини, поцілунок був напрочуд теплим і ніжним. Він повільно й потай повернувся, щоб зазирнути в її очі, як раптом помітив там глибокий смуток.

Невже для неприступної красуні настала розлуkа чи розлу чення, запитав він? Весь вечір він уважно спостерігав за обома жінками. Олена здалася йому досить життєрадісною, а коли почався повільний танець, він поглядом спитав Макса і отримавши дозвіл покликав її на танець. Олена спробувала притиснутись до нього під час танцю, але він м’яко усунув її. Потім він побачив, як дивиться Катя. Вона дивилася на Макса з любов’ю. Вона була закохана в Макса, але це були нерозділені і приречені стосунки. Коли настала ніч, Макс порадив учасникам вечірки вирушити на берег річки, розвести там велике багаття і продовжувати танцювати, доки воно горить.

Вова набагато відстав від усіх, тому мимоволі підслухав розмову дівчат між собою. — Ти його не любиш, тобі просто потрібні його гроші. — Ну, ні, з Максом я буду як сир у маслі, а Вова бідний, мені такий чоловік, як він, не потрібний. — Яка ти меркантильна! Вова зрозумів, що мав рацію щодо Олени. Як уберегти приятеля від помилки? Танці та веселощі тривали. Катя прийняла запрошення Вови, і під час танцю вони говорили про все на світі. Олена, зарев нувавши, захопила Вову в танець, хихикаючи, взяла його за руку. Макс, який був спокійною людиною, повільно пройшов повз танцюючих і дістався густих кущів. Наблизившись, він почув їхні голоси, але щось зупинило його, і він припинився, щоб почути, про що вони говорять.

— Вов, як тільки я тебе побачила, я одразу зрозуміла, що закохалася. Будь ласка, поцілуй мене. — Я дружу з твоїм нареченим, а з друзями не поводяться жор стоко. — Наречений? Можливо, я передумала виходити за нього заміж. — Я підслухав вашу розмову з Катею, вона любить Макса, а судячи з твоїх слів, ти з ним через гроші. — Яка різниця, якщо це так? Максу потрібна віддана дружина. — Дякую, друже, — виходячи з кущів, сказав Макс . — Я ціную тебе. — Максе, все було жартома. — Для мене це кінець нашого зв’язку, бувай. Вова одружився з Катьою через два місяці після того, як став дружком на весіллі Макса. Вона була карколомна і дійсно світилася від щастя.