Микола працював вдень та вночі, щоб забезпечувати сім’ю всім необхідним, а сестра вела безтурботне життя. Але його терпінню прийшов кінець

ПОЛИТИКА

Микола сам виховував свого сина, якому було лише 4 роки. Так сталося, що дружина виявилася дуже вітряною. Не захотілося їй спокійного сімейного життя, вона вирішила, що краще залишити дитину Миколі, а самій піти. Микола допомагає своїм батькам – пенсіонерам фінансово. Насправді у нього є сестра, вона лише на три роки молодша, але досі не працює. Сестра Катя вважає за краще полежати більшу частину часу на дивані і сидіти в телефоні. І що найдивніше і найприкріше для Миколи так це те, що батьки не змушують сестру щось робити.

Їй уже 29 років, а вона жодного разу в житті сама не працювала, взагалі не уявляє, що гроші добувати важко. Батьки були переконані, що їхня донька виняткової краси, тому незабаром знайде собі багатого нареченого і не знатиме бід цього світу. Нещодавно батьки вирішили, що краще зібрати всі свої заощадження та купити для Каті квартиру. Може коли вона житиме сама, то швидше знайде собі гідного нареченого, так думали батьки. Тільки ось їх заощаджень на квартиру не вистачало.

Тоді вони вирішили, що можна звернутися до сина за таким проханням, тим більше на радість його сестрі. Коли Микола почув прохання батьків, то подумав, що це якийсь жарт . Тобто Миколі доводиться багато працювати, шукати підробітки, щоби син у нього жив добре. А Каті просто вистачає того, що вона існує і за фактом її народження все у неї збувається. Микола відмовив своїм батькам. Але насправді вони сильно образилися. Вони реально були впевнені, що Микола дасть їм суму, яка була не маленькою, заради щастя Каті. Але Микола вирішив, що краще він ці гроші витратить на себе.