Коли я познайомилася зі своїм коханим, мене не бентежив той факт, що він був удвічі старший за мене, та ще й мав сім’ю. Адже мало бентежити…

ПОЛИТИКА

Якби мені хтось сказав кілька років, що мій коханий буде вдвічі старшим за мене я б ні за що не повірила. Але доля вирішила інакше. Ми познайомилися зовсім випадково. Пам’ятаю, як зараз: зимовий ранок, я поспішаю на трамвай, ожеледь страшна. Звичайно, я впала. Тоді на допомогу прийшов Він. Він єдиний, хто допоміг. А я на знак подяки запропонувала почастувати його кавою. З того часу все закрутилося. Напевно, я одразу йому сподобалася, якщо він вирішив не розповідати про свою дружину та дітей. Просто він підкорив мене своїм дбайливим ставленням, я була така щаслива!

Звичайно, десь у глибині душі я розуміла, що це може скінчитися поrано. Але встояти я не змогла. Ми зустрічалися у моїй квартирі та інших місцях. Але все таємне стає очевидним. Дружина впізнала нас. Поверталася додому, і тут у під’їзді молода розлю чена дівчина перегородила мені дорогу. – Не руйнуй нашої родини! Ти хоч розумієш, що наробила? – kричала та. Мене охопив ступор, лю ть та розnач. Я вже подумала, що вона ось-ось уда рить мене! Я намагалася пройти повз, а вона як схопить мене за руку! Під її невинним виглядом ховалась велика сила! Мабуть спортсменка.

Мене охопив ще більший ж ах. — Моя мама вся на нер вах! Ти маєш залишити батька! Почула? Інакше я не дам тобі спокійно жити! – продовжила сер дито незнайомка. Мене так трясло, що я не могла ні слова сказати, ні nлакати. Потім вона пригрозила мені, що якщо не послухаю її, то матиму проблеми зі здо ров’ям! Що власноруч це влаштує. Я почала nлакати з надією, що вона пошкодує мене, або сусіди почують, і вона втече. Але за мить я отримала кулаком по обличчю! І що тепер робити? Поскаржитись йому? І що скажу, що його дочка напала на мене? Вона просто боронила свою сім’ю! Мені страաно! Як мені бути?