Мати знала, що обраниця сина на 15 років старша за нього, але все-таки погодилася на зустріч. А після 2 її слів, жінка у сльо зах вибігла з дому

ПОЛИТИКА

Син Аліни навів свою обраницю, щоб познайомити зі своєю мамою. Обранці було тридцять вісім років. Одного разу вона вже була одружена, і в неї була дочка. Дочка була в одинадцятому класі. Жінку звали Ритою. Незважаючи на вік, вона була дуже красивою та доглянутою жінкою. Вона ніколи не стра ждала від чоловічої уваги. Несподівано вона познайомилася з Денисом і закохалася у нього. Денису було двадцять три роки, він був на п’ятнадцять років молодший за Риту. Він закінчив університет та влаштувався працювати на фірмі. Там вони й познайомились. Денис теж не уявляв, що закохається у Риту.

Адже всі дівчата бігали за ним, настільки він був гарний. Під час обідньої перерви вони познайомилися один з одним та приємно поспілкувалися. Після роботи він випадково зустрів Риту. Здавалося, це була доля. Саме таким чином розпочалася їхня історія кохання. За місяць Денис вирішив, що настав час познайомити свою дівчину з мамою. Маму він попередив і вона вже знала, яка непроста розмова на них чекає. Вона знала, що нова обраниця сина була на п’ятнадцять років старша.

Ріта теж мала певні сумніви, але Денис заспокоїв її і сказав, що мама прийме її і покохає. Цього дня Рита вбралася, купила торт і вирушила до будинку Дениса. Мама ж накрила стіл, і чекала на свого сина з обраницею. Коли вона побачила її, то зрозуміла, що різниця у віці була справді великою. Вона спитала, навіщо Ріті її син. Адже вона могла б знайти ровесника. Після цих слів Рита пішла з дому і не відповідала на дзвінки. Вона вирішила взяти паузу у відносинах, тому що не знала чим закінчиться їхнє ставлення до неї.