Настя терпіла зра ди сина, але одного дня втомилася від цього і подала на розлу чення. Вже постарілий Мирон знову з’явився на порозі Насті через 10 років

ПОЛИТИКА

Настя вийшла заміж відразу після університету. Мирон був дуже гарним і дбайливим кавалером тоді і майже одразу підкорив її серце. Через п’ять місяців після стосунків він зробив їй пропозицію. У них було велике та радісне весілля. Але Мирон зняв свою маску після весілля. Коли Настя завагітніла, вона побачила справжнє обличчя Мирона. Мирон виявився ще тим гулякою, жодної спідниці не пропускав і повертався додому ніби він зразковий сім’янин. Настя знала, що він їй зраджує. Мирон був такою людиною, а Настя все це терпіла заради свого сина .

Коли син виріс і вступив до університету, Настя вирішила, що більше не житиме з Мироном. За цей час вони стали чужими людьми. Жили в одному будинку, але не спілкувалися один з одним. Після навчання син закохався та додому не повертався. Напевно, він утомився від постійних kонфліктів. Саме тому Настя твердо вирішила розлу читися із чоловіком. Він не став заперечувати чи сkандалити. Розійшлися як у морі кораблі – та й так, що й на свята одне одного перестали вітати. Настя згадувала про чоловіка, але про рішення вона не шкодувала. Мирон підтримував зв’язок із сином та онуками, а з Настею він навіть не вітався.

Після цього Настя не вийшла заміж. Вона боя лася, що знову її зрадять та обдурять. Минали роки, і Мирон з’явився в будинку Насті. Він був хво рий і зовсім самотній. Мирон вибачався у Насті. З одного боку, він жодного разу за 10 років не поцікавився Настею. А з іншого — він батько її сина, і вона знала цю людину як свої 5 пальців. Вона не знала, що робити. Дати йому другий шанс чи ні. Настя вирішила не давати йому другого шансу, оскільки людина, яка зрадила одного разу, все життя зра джуватиме.